free download 78 travel guides written by experts

Vreau Bilet la mega-concertele anului!

VreauBilet.ro, unul dintre principalii furnizori de bilete din Romania, vine in intampinarea cerintelor spectatorilor cu cele mai atractive oferte in materie de show-uri, dedicate publicului larg. O oportunitate cu care bucurestenii se pot intalni o singura data  in viata, o ocazie deosebita pentru o experienta memorabila…

In anul 2010, artisti de notorietate internationala au confirmat participarea in cadrul celor mai asteptate evenimente ale anului. Paul Anka, Elton John, Scooter, Goran Bregovich, Duke Ellington Orchestra, Brendan Perry, Jean Luc Ponty sau Aerosmith sunt doar o parte dintre mega-concertele ce figureaza pe lista site-ului www vreaubilet.ro.

Accesand www.vreaubilet.ro, viitorii spectatori pot obtine rezervarea biletelor dorite, in functie de categoria de loc, prin simpla completare a formularului disponibil. Agentia Vreau Bilet va garanta participarea la concertul selectat o data cu primirea confirmarii de rezervare.

De asemenea, biletele sunt disponibile si la punctele de vanzare Vreau Bilet din Unirea Shopping Center et. 2, Carrefour Feeria – Baneasa Shopping City si Pasajul Universitatii – Agentia Trident Touring.

Bucuresti, 09.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *