Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

„Vrajitor si vrajitoare”, vol. 1 din seria „Vrajitor si vrajitoare”

de James Patterson si Gabrielle Charbonnet la Editura Leda

Vrăjitor şi Vrăjitoare
volumul 1 din seria Vrăjitor şi Vrăjitoare
de JAMES PATTERSON
şi Gabrielle Charbonnet

Traducere din limba engleză de: Cristina Ghidoveanu
Nr. pagini: 352
Format: 13 x 20 cm,
Copertă cartonată
Colecția: Fantasy
Preț: 39,90 lei
Preț redus 25%: 29,92 lei

● Serie tradusă în 19 ţări
● Bestseller New York Times
● Bestseller USA Today
● Bestseller Publishers Weekly
● JAMES PATTERSON este unul dintre cei mai îndrăgiţi romancieri americani, cu peste 260 de milioane de exemplare vândute în 40 de limbi

Magie + mai multe dimensiuni + răzvrătire împotriva unui guvern totalitar + copii care conduc lumea + dragoste + aventuri + suspans!

Pare combinaţia perfectă pentru o carte bună, nu-i aşa?

Într-o lume orwelliană a unui guvern totalitar numit Noul Ordin, copiii, şi mai ales adolescenţii rebeli, trebuie să se supună, sau să moară.

Pentru Wisty, o fată de 15 ani, şi fratele ei Whit, de 17, viaţa se schimbă la 180 de grade când sunt luaţi într-o noapte de lângă părinţii lor şi închişi într-o temniţă secretă pentru o vină despre care ei nu ştiu nimic ─ fiind apoi judecaţi într-o parodie de proces şi condamnaţi la moarte. Dar în vreme ce sunt captivi în acest oribil coşmar, Wisty şi Whit descoperă că au puteri incredibile, pe care însă nu ştiu cum să le controleze.

Vor putea ei oare să descopere o cale de a-şi folosi abilităţile de vrăjitori pentru a se salva, şi pentru a-şi salva şi părinţii ─ şi poate că în final şi lumea lor?

O carte plină de magie, aventuri şi umor, surprinzătoare, energică, scrisă într-un ritm alert, care te ţine în tensiune, cu întorsături spectaculoase de situaţie, o intrigă captivantă şi doi eroi plini de spirit şi ingeniozitate!

"M-am născut pentru a scrie această poveste. Citiţi mai departe, atâta vreme cât mai puteţi…" ─ James Patterson

Recomandat de: BRAVO, BRAVO GIRL!

JAMES PATTERSON este unul dintre cei mai îndrăgiţi romancieri americani, cu peste 260 de milioane de exemplare vândute în 40 de limbi, ceea ce îl situează în topul celor mai bine vânduţi autori din toate timpurile. Scriitor extrem de prolific, Patterson a publicat de-a lungul carierei sale peste 80 de titluri, destinate atât publicului adult, cât şi copiilor şi tinerilor, toate bătând recordurile în materie de popularitate. Printre seriile cele mai cunoscute se numără: Alex Cross, Women’s Murder Club, Michael Bennett, Private, precum şi Maximum Ride, Witch and Wizard (Vrăjitor şi vrăjitoare) şi Middle School (Generala). Multe dintre scrierele sale, thrillere, poveşti de dragoste sau romane pentru tineri, au devenit scenarii de seriale TV sau filme.

GABRIELLE CHARBONNET este autoarea a peste 70 de cărţi pentru copii şi adolescenţi, şi coautoare, alături de James Patterson, a romanului Sundays at Tiffany’s.

Bucuresti, 02.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *