free download 78 travel guides written by experts

Voteaza si castiga!

In perioada 24-31 octombrie te invitam in cadrul galeriei de pe pagina de Facebook pentru a vota machetele preferate din campania “Am stampila mea!”. Cea mai votata dintre machete va fi imprimata pe un tricou care va fi oferit cadou uneia dintre persoanele care au votat acea macheta. Castigatorul va fi anuntat la inceputul lunii noiembrie si va intra in posesia premiul tot in acea perioada fie ridicand premiul de la sediul StampileOnline.ro, fie primindu-l acasa, la alegere.

StampileOnline.ro a lansat prima campanie (online) de imagine si anume „Am stampila mea!“. Sub acest slogan, vreme de cateva saptamani, pe site si pe pagina de Facebook au fost publicate machete grupate, in fiecare saptamana, dupa o idee. Seriile campaniei „Am stampila mea!“ au fost: „Stop plaja mea!“, „E luat!“, „Colagen free“, „100% natural!“, „Too sexy“ si „A venit, a venit toamna!“. Le gasiti pe toate si le puteti vota aici. Va asteptam la vot!

Oricine poate vota oricate machete doreste! Din cadrul albumului nu fac parte, in campanie, macheta cu reducerea lunii octombrie si imaginea stampilei model de buzunar culoare fucsia.

Mai mult! Oricine da Like paginii StampileOnline de Facebook are 10% reducere la orice comanda de pe site!

Pe site gasiti de asemenea cate o promotie speciala in fiecare luna. Pentru octombrie la orice comanda beneficiati de 5% reducere. Profitati acum! Pentru un numar mai mare de stampile puteti beneficia de reduceri astfel ca sunteti invitati sa solicitati oferte trimitand un e-mail la office@stampileonline.ro .

StampileOnline.ro comercializeaza stampile Trodat. Pentru a va putea crea, personaliza si comanda stampile trebuie doar sa va faceti rapid un cont pe site si apoi puteti alege unul din zecile de modele de stampile disponibile si sa compuneti, dupa cum doriti, macheta stampilei. StampileOnline.ro este primul site de la noi si printre putinele din Romania unde iti poti comanda stampile cu posibilitatea previzualizarii machetei in timpul redactarii. Acesta este un avantaj intrucat utilizatorii detin controlul complet asupra produsului finit si au posibilitatea de a face modificari pana cand stampila se potriveste cu ceea ce isi doresc.

Bucuresti, 24.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *