free download 78 travel guides written by experts

Voteaza Highlight Kenosis in concursul Rock the Nation Award

pana pe 15 septembrie 2009

Highlight Kenosis participa la concursul international Rock The Nation Award, organizat de casa de discuri Nuclear Blast Records, care se desfasoara pe internet in intervalul 15 august- 15 septembrie 2009.

Cei care iubesc muzica HK sunt invitati sa voteze trupa la litera H accesand linkul: //award.rockthenation.eu/vote.php.
Puteti vota o singura data dand click pe „Highlight Kenosis” pana pe data de 15 septembrie 2009.

Concursul isi propune sa promoveze international o singura trupa, pornind de la primele 100 clasate in ordinea numarului de voturi primite de fani.

Mai multe detalii despre concurs gasiti la www.myspace.com/rtnaward.

Highlight Kenosis se pregatesc de lansarea oficiala a primului lor album, “Glowing”, ce va fi  lansat in octombrie. Pana atunci, albumul  poate fi ascultat pe www.highlightkenosis.com.

Highlight Kenosis au lansat pe 2 iulie videoclipul piesei “A Drop of You”, acesta fiind prezentat in premiera la MTV Romania. Vizionati clipul la: //www.youtube.com/watch?v=yer7PV95PyU.

HK au sustinut de la infiintare peste 60 de concerte in toata tara si in afara si se pregatesc de lansarea unui album nou-nout produs integral in Suedia. Sute de fani le stiu piesele pe dinafara, iar la activitatea trupei se mai adauga si o intalnire de exceptie cu Glenn Hughes (ex-Deep Purple, ex-Black Sabath) de Ziua Europei, in Bulgaria. Un bilant mai mult decat spectaculos pentru cei 4 membri care aduc in HK propriile experiente muzicale si artistice.

Highlight Kenosis inseamna Matei Damian-Ulmu- chitarist si compozitor, Oana Maria Stoica- voce si versuri, Dragos Serbanescu- chitara bas si John Ciurea- tobe. Toti membrii trupei HK au studii muzicale sau artistice. Matei a absolvit Universitatea de Muzica din Bucuresti, sectia chitara clasica, si are la activ peste 15 ani in muzica, din care 10 ani in Bere Gratis si Trupa veche. Oana a studiat baletul timp de 9 ani la Liceul de Coregrafie din Bucuresti si 3 ani de actorie la Bucuresti si a facut parte timp de 2 ani din Trupa Veche. In prezent, isi perfectioneaza tehnica vocala prin lectii de canto. Dragos a absolvit Universitatea de Muzica, sectia corzi grave (contrabas) si  Guildhallschool of Music and Drama din Londra si este sef de partida in Orchestra Radio. John a descoperit tobele de foarte tanar si ulterior a absolvit Scoala de Arta, sectia tobe/percutie.

Bucuresti, 31.08.2009
{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *