metalshow

„Vorbeşte liber!”: ministrul Constantin Nita, despre investitiile in economie

Ministrul Economiei este invitatul lui Sorin Avram, alături de analistul Radu Crăciun, la talk-show-ul de miercuri, 10 septembrie, ora 21.00, la TVR 1 şi pe TVR+

Care este situaţia reală a economiei româneşti în momentul de faţă? Ce s-a întreprins în legătură cu problema şomajului? Miercuri seară, telespectatorii TVR 1 sunt invitaţi să urmărească o nouă dezbatere Vorbeşte liber!, în care invitatul jurnalistului Sorin Avram este Ministrul Economiei Constantin Niţă. Ediţia din 10 septembrie a talk-show-ului poate fi urmărită de la ora 21.00, la TVR 1 şi online, pe www.tvrplus.ro.

Constantin Niţă răspunde întrebărilor moderatorului referitoare la câte locuri de muncă s-au creat în ultimul an, la investiţiile în economie sau la motivele stagnării creşterii economice. În partea a doua a emisiunii, celor doi li se alătură analistul economic Radu Crăciun.

În cel mai nou talk-show al TVR 1, lideri politici şi lideri de opinie dezbat la rece faptele fierbinţi ale zilei. Moderată de jurnalistul Sorin Avram, emisiunea Vorbeşte liber! abordează problemele majore ale zilei, evenimentele-cheie ale momentului, care generează cele mai multe comentarii. Lideri de opinie, personalităţi publice de notorietate, subiecte fierbinţi se întâlnesc într-o dezbatere „plină de nerv, dar fără nervi şi care nu va face jocurile nimănui” (Sorin Avram), de luni până joi, după Telejurnal, în direct la TVR 1. Până în prezent, printre invitaţii jurnalistului Sorin Avram la Vorbeşte liber! s-au mai numărat Călin Popescu-Tăriceanu, Sorin Oprescu, Mircea Dinescu, Mircea Geoană, Liviu Dragnea, Mircea Sandu sau Elena Udrea.

Emisiunea este urmată, de la 22.00, de Biziday, cu Moise Guran, şi de late night show-ul Starea naţiei, cu Dragoş Pătraru, de la ora 23.00. Toate cele trei programe pot fi urmărite şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

Bucuresti, 10.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *