metalshow

„Vorbeste liber!” – cu Mircea Geoana, despre relatia cu Ucraina

Fostul preşedinte al PSD este invitatul lui Sorin Avram, alături de Cristian Pîrvulescu şi Bogdan Ficeag, la talk-show-ul de miercuri, 3 septembrie, ora 21.00, la TVR 1 şi pe TVR+

Miercuri seară, telespectatorii TVR 1 asistă la o nouă dezbatere pe probleme de interes general şi imediat pentru români, ai cărei protagonişti sunt, alături de gazda Sorin Avram – Mircea Geoană, Cristian Pîrvulescu şi Bogdan Ficeag.

A treia ediţie Vorbeşte liber!, cel mai nou talk-show din programul TVR 1, poate fi urmărită pe 3 septembrie, de la ora 21.00. Emisiunea se transmite şi online, pe www.tvrplus.ro.

Relaţiile ultimei decade dintre Ucraina şi România au fost marcate de conflicte: diferende teritoriale pe graniţa din Deltă, canalul Bâstroe, platoul continental din zona Insulei Şerpilor şi, cel mai disputat, drepturile minorităţilor. Senatorul PSD Mircea Geoană este invitat să răspundă întrebărilor jurnalistului Sorin Avram pe aceste subiecte. Pe lângă acestea, dar tot în legătură cu relaţia România – Ucraina, la Vorbeşte liber! vor fi aduse în discuţie dependenţa energetică faţă de Rusia, recunoaşterea independenţei Kosovo de către România, în contextul geo-politic actual, problema Transnistriei şi, nu în ultimul rând, declaraţia Noricăi Nicolai conform căreia România ar avea muniţie doar pentru 8 ore de război, în cazul unei eventuale intervenţii NATO în Ucraina.

Partea a doua a emisiunii îi aduce în platoul TVR pe analiştii Cristian Pîrvulescu şi Bogdan Ficeag, alături de care moderatorul Sorin Avram şi invitatul său dezbat probleme economice la zi, discută pe tema alegerilor prezidenţiale, analizează situaţia României şi a regiunii est-europene în contextul conflictului din Ucraina şi fac previziuni privind summitul NATO din Ţara Galilor.

În cel mai nou talk-show al TVR 1, lideri politici şi lideri de opinie dezbat la rece faptele fierbinţi ale zilei. Moderată de jurnalistul Sorin Avram, emisiunea Vorbeşte liber! abordează problemele majore ale zilei, evenimentele-cheie ale momentului, care generează cele mai multe comentarii. Lideri de opinie, personalităţi publice de notorietate, subiecte fierbinţi se întâlnesc într-o dezbatere „plină de nerv, dar fără nervi şi care nu va face jocurile nimănui” (Sorin Avram), de luni până joi, după Telejurnal, în direct la TVR 1.

Emisiunea este urmată, de la 22.15, de Biziday, cu Moise Guran, şi de late night show-ul Starea naţiei, cu Dragoş Pătraru, de la ora 23.00. Toate cele trei programe pot fi urmărite şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

Bucuresti, 03.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *