free download 78 travel guides written by experts

„Vorbeste liber!”, cu Crin Antonescu, la TVR 1

Fostul lider al PNL Crin Antonescu este invitatul lui Sorin Avram de luni, 29 septembrie, la talk-show-ul difuzat de la ora 21.00, la TVR 1 şi pe TVR+

De ce nu a fost Crin Antonescu la lansarea candidaturii lui Klaus Iohannis? Cum apreciază invitatul celelalte lansări ale candidaţilor la preşedinţia României? Fostul lider PNL, Crin Antonescu, este invitatul lui Sorin Avram la Vorbeşte liber! de la TVR 1, astăzi, 29 septembrie. De la ora 21.00, Sorin Avram îl va provoca pe invitatul său să-şi spună părerea şi despre declaraţia lui Klaus Iohannis privind reformarea PNL, dar şi despre propunerea lui Călin Popescu Tăriceanu cu privire la suspendarea preşedintelui României. EmisiuneaVorbeşte liber! se vede la TVR 1 şi online, pe www.tvrplus.ro.

În fiecare zi, de luni până joi, de la ora 21.00, la TVR 1, lideri politici şi lideri de opinie dezbat la rece faptele fierbinţi ale zilei. Moderată de jurnalistul Sorin Avram, emisiunea Vorbeşte liber! aduce în discuţie problemele majore ale zilei, evenimentele-cheie ale momentului, care generează cele mai multe comentarii. Lideri de opinie, personalităţi publice de notorietate, subiecte fierbinţi se întâlnesc într-o dezbatere „plină de nerv, dar fără nervi şi care nu face jocurile nimănui” (Sorin Avram), de luni până joi, după Telejurnal, în direct la TVR 1.

Printre invitaţii jurnalistului Sorin Avram la Vorbeşte liber! de până acum s-au numărat Călin Popescu-Tăriceanu, Sorin Oprescu, Mircea Dinescu, Mircea Geoană, Liviu Dragnea, Mircea Sandu, Elena Udrea, Constantin Niţă, George Maior, Klaus Iohannis, Traian Băsescu, Ludovic Orban şi Mădălin Voicu, Daniel Constantin, Adrian Năstase, Teodor Meleşcanu.

Emisiunea este urmată, de la 22.00, de Biziday, cu Moise Guran, şi de late night show-ul Starea naţiei, cu Dragoş Pătraru, de la ora 22.50. Toate cele trei programe pot fi urmărite şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

Bucuresti, 29.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *