free download 78 travel guides written by experts

„Vorbeste liber!”, cu Adrian Nastase, la TVR 1

Fostul premier este invitatul lui Sorin Avram de marţi, 23 septembrie, la talk-show-ul difuzat de la ora 21.00, la TVR 1 şi pe TVR+

„Cele două Românii”, cartea pe care Adrian Năstase o lansează chiar astăzi, 23 septembrie, este punctul de pornire a discuţiei la care Sorin Avram l-a invitat pe politicianul social-democrat. Prima apariţie într-o emisiune televizată a fostului premier, la o lună de la eliberarea sa, constituie, pentru moderatorul Sorin Avram, un prilej de a dezbate alături de invitatul său şi probleme de actualitate politică. Vorbeşte liber! se vede la TVR 1 şi online, pe www.tvrplus.ro, de la ora 21.00.

În fiecare zi, de luni până joi, de la ora 21.00, la TVR 1, lideri politici şi lideri de opinie dezbat la rece faptele fierbinţi ale zilei. Moderată de jurnalistul Sorin Avram, emisiunea Vorbeşte liber! abordează problemele majore ale zilei, evenimentele-cheie ale momentului, care generează cele mai multe comentarii. Lideri de opinie, personalităţi publice de notorietate, subiecte fierbinţi se întâlnesc într-o dezbatere „plină de nerv, dar fără nervi şi care nu va face jocurile nimănui” (Sorin Avram), de luni până joi, după Telejurnal, în direct la TVR 1.

Până în prezent, printre invitaţii jurnalistului Sorin Avram la Vorbeşte liber! s-au numărat Călin Popescu-Tăriceanu, Sorin Oprescu, Mircea Dinescu, Mircea Geoană, Liviu Dragnea, Mircea Sandu, Elena Udrea, Constantin Niţă, George Maior, Klaus Iohannis, Traian Băsescu, Ludovic Orban şi Mădălin Voicu sau Daniel Constantin.

Emisiunea este urmată, de la 22.00, de Biziday, cu Moise Guran, şi de late night show-ul Starea naţiei, cu Dragoş Pătraru, de la ora 23.00. Toate cele trei programe pot fi urmărite şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

Bucuresti, 23.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *