free download 78 travel guides written by experts

„Vorba de cultura” cu Radu Paraschivescu

Pana la Targul Gaudeamus (23-27 noiembrie) mai sunt doua luni, dar in edituri se lucreaza deja de ceva vreme pentru acest eveniment. Multe carti sunt programate sa iasa din tipar chiar atunci, multe lansari ne tin in suspans. Se vorbeste despre invitati surpriza si despre noi carti electronice, destinate fericitilor posesori de readere.

Cum arata aceste pregatiri si ce spera editurile sa realizeze la targul din noiembrie incercam sa aflam de la Radu Paraschivescu, senior editor al Editurii Humanitas, unde coordoneaza colectia „Rasul lumii”. Cunoscator in ale literaturii si sportului, traducator de cursa lunga, Radu Paraschivescu este si un autor de succes, fie ca vorbim despre „Ghidul nesimtitului”, despre culegerile sale de clisee si „perle de tranzitie”, despre romane („Cu inima smulsa din piept”, „Fluturele negru”). Aflam ca tocmai a inaintat spre publicare un nou volum.

Care sunt angoasele si asteptarile lumii editoriale in aceasta perioada aflati din emisiunea „Vorba de cultura”, difuzata pe Radio Romania Cultural de luni 26 pana vineri 30 septembrie, incepand cu ora 12. Invitat: Radu Paraschivescu, care va raspunde intrebarilor si comentariilor dumneavoastra, trimise pe adresa vorbadecultura@yahoo.com. Realizatori Ema Stere si Attila Vizauer.

Bucuresti, 26.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *