free download 78 travel guides written by experts

Vopseste-te in culorile verii cu Gerocossen Color Plus

În această vară, Gerocossen răsplăteşte fidelitatea consumatorilor săi şi îşi recompensează partenerii, care prin munca lor au contribuit ca produsele Gerocossen să fie în topul preferinţelor româncelor.

În perioada 15 iunie – 31 august 2007 se va desfăşura campania "Vopseşte-te în culorile verii cu Gerocossen Color Plus" care va recompensa prin premii instant cumpărătorii vopselelor de păr Gerocossen Color Plus. Dar n-au fost uitaţi nici distribuitorii, agenţii de vânzări, detailişti, personalul vânzător… Ambalajele Gerocossen Color Plus vor avea, în această vară, o etichetă specială cu zonă răzuibilă, iar cumpărătorii vor avea şansa să descopere că pot pleca la mare în Grecia sau se vor bucura de genţi de voiaj şi produse cosmetice.
Campania promoţională va fi susţinută prin materiale la punctele de vânzare (afişe şi etichte de raft), pliante pentru distribuitori, agenţi de vânzare şi personal vânzător, dar şi printr-o campanie de PR. Informaţii despre promoţia verii se găsesc pe site-ul www.gerocossen.ro şi la info line-ul promoţiei: 021.209.46.68. Campania promoţională naţională a fost realizată împreună cu agenţia de publicitate QMC Marketing&Creativity.

Bucuresti, 25.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *