free download 78 travel guides written by experts

VOLVO MASTERS AMATEUR 2008 – un turneu asteptat de jucatorii de golf din Romania

§    Câştigătorul va reprezenta România la turneul “Volvo Masters Golf Tournament” din Spania
§    Fondurile rezultate din donatiile participantilor vor fi oferite Fundatiei Hospice, Casa Speranţei 
Forum Auto România şi Fairway Events vor gazdui pe 11 septembrie, la Clubul Diplomaţilor din Bucureşti, cea de-a patra ediţie a turneului de golf, VOLVO MASTERS AMATEUR, competiţie deschisă  jucătorilor de golf de elita din România.

VOLVO MASTERS AMATEUR 2008 este pentru cei implicaţi nu doar un eveniment competiţional, ci şi un important proiect social. Inspirată de valorile existentiale, în primul rând de cele care protejeaza familia, şi de tradiţia asocierii golfului cu acţiunile caritabile, competiţia are ca obiectiv strângerea de fonduri care vor fi donate Fundaţiei Hospice Casa Speranţei, din Braşov. 

Câştigatorul VOLVO MASTERS AMATEUR 2008 va reprezenta România la “Volvo Master Golf Tournament 2008”, la Marbella, in Spania, unde va avea ocazia să se întreacă cu cei mai buni jucători de golf din lume. Pe langă marele premiu reprezentat de participarea la turneul din Spania, organizatorii vor oferi carduri şi pachete speciale de membru la Union Golf Club.

Evenimentul va reuni un număr de 20 – 25 jucatori, si peste 100 de invitati nejucatori, personalitati ale vietii publice.

„Golful este un “brand ambassador” şi un foarte bun instrument de marketing, de aceea companiile puternice doresc să îşi asocieze imaginea cu acest sport. Pe de altă parte golful e un bun prilej de socializare. Sunt tot mai mulţi cei care, privind de pe margine, au descoperit frumuseţea jocului şi au început să îl practice. Şi nu mă refer aici doar la oamenii de afaceri, ci şi la persoane publice, din media, artişti, etc.”    (Mircea Dragomir – presedinte Fairway Events)

“Am primit o mulţime de aprecieri pentru ediţia de anul trecut a Volvo Masters Amateur, atât din partea jucătorilor, cât şi a celorlalţi participanţi la eveniment. Mulţi dintre partenerii noştri preferă acest gen de întalniri şi le-a făcut plăcere o reuniune într-un cadru mai puţin formal.Vrem ca acelaşi lucru să se întâmple şi în România, iar acest turneu, aflat deja la ediţia cu numarul 3, să devină o tradiţie.” (Lavinia Huidan – preşedinte Forum Auto România).

Compania  Volvo este recunoscută la nivel internaţional pentru implicarea sa în competiţiile de golf.  Încă din 1988, Volvo şi-a asociat numele cu cele mai importante turnee  de golf din Europa şi Asia: Volvo PGA Championship, Volvo Masters Andalucia, Volvo China Open şi Volvo Masters of Asia. 
Până în momentul de faţă Grupul Volvo a investit în astfel de proiecte peste 100 milioane de Euro. 

Bucuresti, 08.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *