free download 78 travel guides written by experts

VOLVO GOLF&SWING CHARITY EVENING 2008 – un eveniment asteptat

 de jucătorii de golf si nu numai

In premiera in Romania, am asistat la o asociere speciala, cea dintre golf si caritate.

Volvo a organizat, in cadrul evenimentului, o licitatie in scopuri caritabile care a fost prezentata de Mihaela Radulescu si Lucian Mandruta. Fondurile rezultate vor fi oferite Fundatiei Hospice Casa Speranţei.  Printre obiectele licitate s-au numarat un weekend all inclusive intr-un hotel de lux si o plimbare cu iahtul lui Lucian Mandruta.
“Hospice Casa Sperantei isi asuma prin activitatea desfasurata si un rol social si umanitar deosebit, acela de a reda demnitatea unor oameni carora din pacate sistemul actual nu le-o ofera. Consider ca a oferi speranta unor oameni carora nu li se permite sa spere, este mai mult decat o bucurie, este o obligatie!” (Lavinia Huidan – preşedinte Forum Auto România).

Evenimentul a reunit un număr de 24 jucatori de golf si peste 100 de invitati nejucatori, personalitati ale vietii publice printre care  Ambasadorul Marii Britaniei Robin Barnett, Mihaela Radulescu, Lucian Mindruta, Silviu Prigoana, Andrei Zaharescu, Razvan si Dani, Cristian Brancu,Valeriu Argaseala.

Dinu Pescariu, câştigătorul competitiei de golf, va reprezenta România la turneul final “Volvo Masters Amateur” ce va avea loc in luna octombrie in Spania si va avea ocazia să se întreacă cu cei mai buni jucători de golf din lume.
Pe locurile 2 si 3 s-au situat George Luta si Viorel Catarama. In competiţie au mai participat jucători de golf de elita din România: Lucian Viziru , Viorel Catarama, Florin Segarceanu.

“A participa la un eveniment de golf si a-l gazdui este intotdeauna un motiv de mandrie, in plus este un mod de a fi mai aproape de partenerii nostri, altfel decat prin intermediul unor intalniri oficiale.” (Raluca Radulescu – marketing manager Forum Auto Romania)

Bucuresti, 12.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *