free download 78 travel guides written by experts

Volkswagen va produce gama “New Small Family” in Slovacia

S-a luat decizia cu privire la locaţie/ investiţii de 308 de milioane de euro în Bratislava.

Cel mai mare producător de maşini din Europa, Volkswagen, a luat o decizie cu privire la locaţia unde se va produce gama “New Small Family”.  

Prof. Dr. Martin Winterkorn, preşedinte al consiliului de administraţie a Volkswagen: "Echipa Volkswagen din Slovacia este pregătită pentru a oferi flexibilitatea necesară pentru producerea gamei “New Small Family”. Patru branduri se produc deja cu succes în Bratislava.”

Primele vehiculele din gama “New Small Family” vor fi livrate către clienţii din întreaga lume la începutul anului 2011. Producţia va asigura circa 1500 de locuri de muncă în Bratislava.

Adrian Davidescu, analist dezvoltare şi prognoză pentru Volkswagen România confirmă că “New Small Family va dezvolta o gamă de modele derivate din conceptul UP”

Primul studiu pentru aceste maşini economice de oraş şi-a facut debutul la cea de-a 62-a ediţie a Salonului Auto- (IAA) din Frankfurt, în 2007. Cea de-a doua versiune a conceptului a urmat la doar câteva săptămâni mai târziu, la salonul auto de la Tokyo – 2007. Iar la 20 de luni de la prezentarea primului studiu, Volkswagen a pus acum bazele producţiei viitoarei game “New Small Family”.

Bucuresti, 23.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *