free download 78 travel guides written by experts

Volkswagen prezinta noul Caddy 4Motion

Volkswagen îi anunţă pe cei ce îşi desfăşoară activitatea pe teren accidentat, forestier, agricol sau supus intemperiilor că există Caddy 4MOTION.

“Acum Caddy vine şi cu tracţiune integrală permanentă” subliniază Eugen Grigoraş, Brand Manager, Volkswagen Autovehicule Comerciale.

Modelele 4MOTION sunt echipate cu program electronic de stabilitate (ESP), cutie de viteze manuală în 6 trepte, servodirectie hidraulică, afişaj multifuncţional, închidere centralizată şi tren de rulare 15" în dotarea de serie.

“În funcţie de suprafaţa de rulare, cuplul Haldex 4 distribuie în fracţiuni de secundă forţe motrice pe cele două axe, asigurând tracţiunea optimă, deplasarea făcându-se în siguranţă chiar şi în condiţii atmosferice nefavorabile sau pe un carosabil dificil.

Sistemul asigură îmbunătăţirea stabilităţii la rulare, o rulare remarcabilă în linie dreaptă, precum şi o stabilitate optimă în condiţii de vânt lateral. În cazul în care apar turaţii diferite între axe, de exemplu datorită patinării unei axe pe carosabilul alunecos sau neconsolidat, sistemul repartizează corespunzător cuplurile motoare către ambele axe. Simultan este necesară compensarea micilor diferenţe de turaţii la parcurgerea virajelor sau la efectuarea de manevre, pentru a evita apariţia unor pretensionări ale sistemului de tracţiune.” declară Emilian Miu, Area Sales Manager, Volkswagen Autovehicule Comerciale.

Caracteristicile tracţiunii 4MOTION la Caddy sunt cele mai bune din segment: vârf limită de rampă 15°, rampă maxima 31°, unghi de atac 15° / 23°.

Tracţiunea integrală permanentă este disponibilă pentru variantele Caddy Fugon, Caddy Kombi şi Caddy Life cu ampatament 2.682 mm şi motorizare 1.9TDI 77kW (105 CP) EU4 cu filtru particule Diesel.

Caddy 4MOTION poate fi testat la distribuitorii Volkswagen Autovehicule Comerciale din ţară.

Bucuresti, 04.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *