free download 78 travel guides written by experts

Volkswagen – marca preferata de romani

Volkswagen Scirocco – câştigătorul categoriei DESIGN

Volkswagen Passat CC- locul al doilea la categoria DESIGN

Volkswagen Golf- locul al doilea la categoria Raport Calitate-Preţ

Volkswagen a câştigat trei premii la Gala Autovot 2009.

Publicul din România a ales în cadrul concursului Autovot, cele mai apreciate maşini lansate în 2008, în România.

În urma celor trei săptămâni deschise votului în ediţia 2009 a concursului, 6350 de utilizatori Automarket.ro au votat iar, la categoria Design, modelul Volkswagen Scirocco (2.390 puncte ) a ocupat locul I, urmat de Volkswagen Passat CC (locul al doilea – 2.103 puncte).

Noul Golf a câştigat la categoria Raport Calitate – Preţ locul al doilea cu 1.541 puncte.

Maşinile câştigătoare au fost premiate în cadrul GALEI AUTOVOT 2009, care s-a desfăşurat aseara, la un hotel din Bucureşti. La decernarea premiilor au participat reprezentanţii oficiali ai mărcilor intrate în concurs, userii câştigători care au votat în cadrul concursului Autovot 2009, sponsorii Autovot 2009 şi reprezentanţi ai presei.

”Sunt mândră că am primit în numele mărcii Volkswagen premiul I la categoria Design pentru modelul Scirocco, locul al doilea, la aceeaşi categorie pentru modelul Passat CC şi locul al doilea la categoria Raport Calitate-Preţ pentru Noul Golf.
Marca Volkswagen există şi creşte prin relaţia pe care o are cu presa, cu clientul, cu cititorul automarket.ro şi, de aceea, premiul acesta aparţine celui care a testat şi apreciat calităţile, atât ale celui mai iubit Golf din toate timpurile, cât şi primului coupe cu 4 uşi de la Volkswagen, Passat CC şi noului sport coupe de la Volkswagen, Scirocco.

Îmi doresc ca şi anul viitor, la Gala Autovot, Volkswagen să primească măcar aceleaşi distincţii şi pentru modelele ce vor fi lansate anul acesta: Noul Polo, Golf GTI, Golf Variant, Golf Plus.” declară Daiana Stoicescu, PR Volkswagen.

Ediţia 2009 a concursului Autovot, a treia după cele din 2007 şi 2008, a început pe 2 februarie 2009 pe automarket.ro şi s-a încheiat pe 22 februarie 2009.

Participanţii la vot şi-au ales maşinile favorite la două categorii: Best Design (Design) şi Best Buy (Raport Calitate/Preţ). În concursul din acest an au fost înscrise 42 de modele, toate lansate pe piaţa din România în cursul anului 2008.

AUTOVOT este singurul top auto din România construit integral de public. Fiecare clasare a unui model auto pe prima poziţie, indiferent de categorie, i-a adus acestuia trei puncte. Locul al doilea a însemnat două puncte iar locul al treilea – un punct.

Bucuresti, 27.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *