free download 78 travel guides written by experts

Volkswagen isi premiaza clientii

Volkswagen a livrat prin distribuitorul Porsche Bucuresti Nord un Volkswagen Polo castigatorului campaniei  “Luna Norocoasa Porsche Inter Auto”.

“Atunci cand am fost sunati pentru a ni se spune ca suntem castigatorii marelui premiu, nu au crezut. Ne-am spus ca este o gluma si nu am bagat in seama apelul. Ulterior, dupa ce am primit mai multe telefoane de informare referitor la data si ora ridicarii premiului am inteles ca este real si am fost foarte bucurosi. Premiul este foarte binevenit!” povestesc Paul si Beatrice Fus, castigatorii modelului Volkswagen Polo.

“Sunt incantat ca am ocazia de a aduce o bucurie in prag de vacanta clientilor nostri,  Paul si Beatrice Fus, castigatorii modelului Volkswagen Polo. Premiul nu face decat sa demonstreze inca o data relatia pe care o are marca Volkswagen cu clientii sai.”  declara la livrarea modelului Polo, Radu Manea, director de vanzari Volkswagen la distribuitorul Porsche Bucuresti Nord.

“Nu am participat niciodata la campanii de acest gen, nu credeam ca vom castiga vreodata ceva prin acest tip de campanii, acum suntem hotarati sa mai participam” , completeaza cuplul castigator sustinand ca: “avem un Audi A4 si un Opel iar Opel-ul are deja 178.000 km si chiar doream sa il schimbam. Acum ca am castigat acest Polo vom vinde Opel-ul.”

Campania s-a desfasurat in perioada 12 mai -12 iunie la toti dealerii Porsche. Indiferent daca achizitionai un breloc sau o masina intreaga, indiferent daca iti faceai verificarea de primavara sau aveai o programare la service, participai automat la extragerea din cadrul tombolei Porsche Inter Auto.

Bucuresti, 18.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *