free download 78 travel guides written by experts

Volkswagen Autovehicule Comerciale cunoaste un nou record de vanzari

·    Livrarile la nivel mondial au crescut in primele patru luni ale anului 2008 cu 14,7 procente.
·    Cea mai buna luna a fost aprilile cu o crestere de 22,3 procente.

Cu o crestere a vanzarilor resimtita la nivel mondial de 14,7 procente fata de anul precedent, reprezentate de 170.633 unitati de autovehicule usoare si grele in perioada ianuarie – aprilie, Volkswagen Autovehicule Comerciale a atins recorduri mondiale in ceea ce priveste numarul unitatilor vandute. „Volkswagen Autovehicule Comerciale isi continua consecvent cursul de crestere”, afirma Stephan Schaller, reprezentantul Consiliului Director al marcii. „Acesta este rezultatul aprecierii deosebite de care marca si produsele sale inovative se bucura pe piata.”

In Europa vanzarile au crescut din ianuarie pana in aprilie 2008 cu 10,9 procente la 113.800 unitati. Dintre acestea, 98.100 livrari revin Europei de Vest (+ 8,2 procente) si 15.700 Europei de Est (+ 31 procente).

Cea mai puternica piata in termeni de volum este cea din Germania, unde s-a inregistrat un plus de 5,3 procente, ajungandu-se la 38.187 de unitati vandute. Fiind cea mai puternica piata din afara Europei, Brazilia a cunoscut o crestere de 37,4 procente, cu 34.515 livrari. In Europa au obtinut cresteri semnificative Marea Britanie (plus 11,2 procente), Olanda (plus 28 procente) si Franta (plus 14,1 procente).

Cea mai productiva luna a fost aprilie cu un plus de 22,3 procente, adica 47.300 livrari la nivel mondial – o crestere care a depasit cu mult asteptarile apreciate initial la +12,6 procente.

„In toate regiunile crestem prin prelucrarea consecventa a pietei, ca un rezultat al bunei colaborari cu importatorii si partenerii de distributie“, puncteaza Harald Schomburg, Director de Vanzari si Marketing. „Comenzile inregistrate in primul trimestru se resimt acum. Suntem optimisti in ceea ce priveste derularea vanzarilor pentru restul anului“.

Pe piata din Romania, in primele 4 luni ale anului 2008 s-a inregistrat o crestere de 37% a livrarilor fata de aceeasi perioada a anului precedent.
Cea mai mare crestere a avut loc in segmentul Crafter, 71%, urmat de segmentul Transporter care a cunoscut un plus de 46%.

Sursa: Porsche Romania / Scorpion

Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi pe judetele Vrancea, Galati si Braila.
Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
– ‘One Stop Shop’ – finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare – in leasing sau credit – clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.
– service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen si Audi;
– piese de schimb din stoc sau la comanda.

Bucuresti, 10.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *