metalshow

Vodanet aduce The Smart Family in Romania!

Rafinati, cosmopoliti, cu tipicuri de limbaj din lumea occidentala, J&K Smart si-au facut bagajele si au aterizat la Bucuresti, ieri, 21 Noiembrie 2006, cu cursa British Airways de 3:45 pm.

Ea, Kate Smart – in aparenta ‘ne-dependenta de cumparaturi,’ dar cu atitudine si stil very-New-York-ish, exploreaza si experimenteaza lumea shopping-ului de la Bucuresti. Din perspectiva unei persoane care a colindat prin Sacks pe Fifth Avenue si Bloomingdales, remarcile si aprecierile lui KSmart, au valoare de expert de stil. Urmareste tendinte si comenteza cu abilitate despre ce sa ALEGETI in materie de cumparaturi. Conversatia cu ea are putin din glamour-ul Manhattanului si istetimea autohtona. Este o invitatie la un incantator dialog au feminin despre experiente si o noua cultura de shopping.

El, Joshua Smart – Dupa stilul de viata conservator si previzibil din incantatorul New England, lumea de afaceri din Romania este cu totul fascinanta si dinamica. Desprins din conventiile confortabile ale unui sistem care functioneaza, Joshua discuta retete de success si propune in club elitist care “diseca” si testeaza in maniera de specialist hi-tech, mecanismele si aparitiile de ultima ora. J propune un rit urban si acceptat, un men’s club HIGH SMART in care sunt acceptati toti cei interesati de un stil de viata bazat pe decizie informata si safe buy.

Sunt consilierii vostri de shopping & lifestyle si ii gasiti la:

//ksmart.blog.ele.ro

//blog.acasa.ro/jsmart

Bucuresti, 23.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *