free download 78 travel guides written by experts

Vodafone sustine Festivalul International de Film NexT

· Vodafone lanseaza un concurs pentru jurnalistii si bloggerii care vor reflecta editia de anul acesta a Festivalului International de Film NexT; cel mai original articol despre NexT 2012 va fi premiat cu un smartphone performant
· Participantii la NexT vor avea Internet gratuit prin Wi-Fi in Cinematograful Scala, pe toata durata festivalului (28 martie – 1 aprilie)

Vodafone Romania este partenerul de comunicare al Festivalului International de Film NexT 2012, cel mai mare festival de scurt si mediu-metraj din Romania si singurul partener al Academiei Europene de Film de la noi din tara. 

„Sub sloganul „Great to be NexT to Media”, Vodafone este partenerul de comunicare al festivalului in acest an si lanseaza un concurs adresat jurnalistilor si bloggerilor. Concursul este deschis tuturor celor care vor scrie materiale in presa scrisa, online si pe bloguri, dar si jurnalistilor radio si TV care acopera festivalului NexT 2012. In plus, special pentru jurnalistii prezenti la Festival, Vodafone va amenaja un centru al presei, dotat cu laptop-uri conectate la internet. Vodafone va oferi internet gratuit prin Wi-Fi in Cinematograful Scala pe toata durata festivalului”, a spus Lidia Solomon, director de comunicare Vodafone Romania.

Cei care vor dori sa intre in concursul Vodafone sunt invitati sa completeze formularul de inscriere disponibil pe site-ul festivalului la //www.nextfilmfestival.ro/concurs si sa-l trimita apoi la adresa de email: vodafone@nextproject.ro pana vineri, 30 martie, ora 12.00.

Juriul, format din reprezentanti ai Vodafone Romania, va alege cel mai inspirat si original material, iar castigatorul va fi anuntat in cadrul festivitatii de inchidere a Festivalului, sambata 31 martie, ora 19:30, Cinema Scala. Castigatorul marelui premiu va primi din partea Vodafone Romania un smartphone Galaxy Nexus.

Editia din acest an a Festivalului NexT va prezenta peste 120 de filme, din 15 tari de pe 4 continente si doua sectiuni speciale, in premiera: NexT Dance si NexT Imaginaria, la care se adaugă scurtmetrajele nominalizate anul acesta la Premiile Oscar, la Oscarurile Europene (European Film Academy) sau selecţionate la Festivalul de la Cannes. Organizatorii ii asteapta si pe cei mici la film, la NexT Kids – un scurt program de filme, un lung program de jocuri.

Bucuresti, 20.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *