free download 78 travel guides written by experts

Vodafone si Citibank lanseaza cel mai avantajos card cobrand de pe piata – Citi Vodafone Plus

Ca parte a noilor beneficii ale programului de loialitate “Vodafone pentru tine”, Vodafone şi Citibank lansează cel mai avantajos card cobrand de pe piaţă – Citi Vodafone Plus

· Cardul de credit Citi Vodafone Plus aduce abonaţilor Vodafone cea mai avantajoasă combinaţie de puncte de loialitate şi reduceri la cumpărături
· Toţi abonaţii Vodafone vor primi de acum înainte puncte de loialitate la cumpărarea accesoriilor pentru telefoane sau prin folosirea mai multor servicii Vodafone  
· Punctele de loialitate pot fi folosite pentru achiziţia mai multor servicii şi produse Vodafone: telefoane, accesorii, Internet pe mobil, minute în reţea/naţionale/internaţionale, convorbiri cu numere favorite şi SMS-uri

Vodafone România adaugă noi beneficii programului de loialitate destinat abonaţilor săi şi lansează, în parteneriat cu Citibank România, cel mai avantajos card cobrand de pe piaţă – Citi Vodafone Plus.

Începând de astăzi, clienţii Vodafone primesc mai multe puncte de loialitate, datorită diversificării modalităţilor de acumulare a punctelor, care acum includ:
– utilizarea noului card Citi Vodafone Plus
– achiziţionarea unui accesoriu din magazinele Vodafone şi online
– folosirea simultană a mai multor servicii Vodafone: voce mobilă/fixă, date mobile.

În plus, beneficiarii programului de loialitate au acum la dispoziţie mai multe modalităţi de valorificare a punctelor, acestea putând fi folosite pentru achiziţia de telefoane, accesorii, Internet pe mobil, minute în reţea/naţionale, internaţionale, convorbiri cu numere favorite, SMS-uri.

„Prioritatea noastră este să oferim clienţilor Vodafone mai multă valoare şi mai multă uşurinţă în folosirea serviciilor noastre, inclusiv prin îmbunătăţirile aduse acum programului de loialitate. Parteneriatul dintre Vodafone şi Citibank reprezintă un pas important în diversificarea beneficiilor oferite clienţilor noştri, dar şi în încurajarea utilizării cardurilor pe piaţa românească. Cu noul card Citi Vodafone Plus, abonaţii Vodafone pot să profite din plin de o combinaţie unică de avantaje: mai multe puncte de loialitate şi reduceri semnificative la peste 1200 de comercianţi, prin simpla folosire a cardului în viaţa de zi cu zi”, a spus Inaki Berroeta, Preşedinte şi Chief Executive Officer Vodafone România.

„La baza parteneriatului dintre Citibank şi Vodafone stă un set de valori comune: două branduri globale puternice care şi-au propus să ofere cele mai bune servicii şi experienţe de consum clienţilor lor prin inovaţie constantă. Prin acest parteneriat cu Vodafone, extindem gama de produse bancare dedicate valorificării inteligente a resurselor financiare cu noul card de credit Citi Vodafone Plus”, a spus Tibor Pandi, Director General Citibank România.

Cardul de credit Citi Vodafone Plus aduce numeroase beneficii utilizatorilor Vodafone: aceştia primesc un bonus de 500 de puncte de loialitate la prima tranzacţie cu cardul şi câte 8 puncte pentru fiecare 10 lei cheltuiţi, la cumpărăturile obişnuite: în toate supermarket-urile şi hypermarket-urile, în benzinării, magazine de îmbrăcăminte şi încălţăminte, restaurante şi baruri, cinematografe şi la orice achiziţie a produselor şi serviciilor Vodafone.

Deţinătorii cardului beneficiază de opţiunea de plată automată a facturii Vodafone din contul cardului şi primesc reduceri speciale în reţeaua Citi Partner, la peste 1200 de comercianţi din întreaga ţară (hoteluri, restaurante, magazine, agenţii de turism, săli de fitness, centre medicale), printre care se numără Domo, Otter, Geox, Mango, Sony Center, Oxette, Swatch, Cellini şi mulţi alţii.

Nu în ultimul rând, deţinătorii cardului Citi Vodafone Plus beneficiază de acces gratuit în 17 muzee importante din ţară, printre care Castelul Peleş, Castelul Bran, Muzeul Brukenthal, Muzeul Satului, Muzeul Naţional de Istorie al României, Muzeul Naţional de Artă al României.

Printre alte beneficii ale utilizării cardului, menţionăm: tranzacţii şi asistenţă 24/7 prin CitiPhone, Citibank Online şi Citi Mobile, plăţi contactless (clientul nu este nevoit să scoată cardul din portofel pentru efectuarea plăţilor). Cardul de credit Citi Vodafone Plus este destinat exclusiv clienţilor Vodafone, abonaţi persoane fizice. Informaţii suplimentare privind procesul de eliberare a cardului, precum şi criteriile de eligibilitate pot fi găsite la adresa www.citibank.ro.

Programul de loialitate „Vodafone pentru tine” păstrează toate beneficiile anterioare, dintre care menţionăm: acumularea de puncte în funcţie de vechimea în reţea şi de valoarea facturii, precum şi utilizarea cardurilor cobranded existente în portofoliu.

Ca noutate, clienţii Vodafone pot acum să folosească şi magazinul online pentru a-şi valorifica mai usor şi mai rapid punctele de loialitate. Pentru informaţii suplimentare privind programul „Vodafone pentru tine”, vizitaţi www.vodafone.ro/loialitate.

Vodafone România este divizie a Vodafone Group Plc.. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicaţii mobile din lume, cu un număr de 8.930.315 milioane de clienţi în întreaga lume, înregistrat la 30 iunie 2011. Vodafone are divizii în 30 de ţări de pe cinci continente şi peste 40 de reţele partenere în întreaga lume. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.vodafone.com.

Despre Citi

Citi, cea mai importantă companie internaţională de servicii financiare, deţine 200 de milioane de conturi de clienţi în peste 160 de ţări din lume. Citi furnizează persoanelor fizice, companiilor, guvernelor şi instituţiilor o gamă largă de produse şi servicii financiare, inclusiv credite şi servicii bancare pentru persoane fizice, activităţi bancare şi de investiţii pentru companii, garanţii bancare şi managementul averilor.

Informaţii suplimentare pot fi găsite la adresa www.citigroup.com | Twitter: @Citi | YouTube: www.youtube.com/citi | Blog: //new.citi.com | Facebook: www.facebook.com/citi | LinkedIn: www.linkedin.com/company/citi.

Despre Citibank România

Citibank este prezentă în România încă din anul 1996 şi furnizează produse şi servicii financiare de înaltă calitate companiilor naţionale şi internaţionale, companiilor mici şi medii, sectorului public, organizaţiilor non-profit şi persoanelor fizice.

Informaţii suplimentare pot fi găsite la adresele www.citibank.ro | Facebook: www.facebook.com/CitibankRomania.

Bucuresti, 25.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *