free download 78 travel guides written by experts

Vodafone Romania reduce tarifele pentru serviciile de roaming

de date in Europa

·    Vodafone Romania reduce tariful standard, per MB, la 6 Euro, in toate retelele Vodafone si retelele partenere din Uniunea Europeana
·    Clientii serviciului Vodafone Connect Abroad pot beneficia de tariful zilnic de 12 Euro, cu 50 MB trafic inclus, sau de tariful lunar de 40 Euro, cu 200 MB, in toate tarile Uniunii Europene
Vodafone Romania ofera clientilor sai tarife mai avantajoase pentru utilizarea serviciilor de date mobile in roaming, in spatiul european.

Incepand din 16 iunie 2008, clientii Vodafone Romania aflati in roaming in tarile membre ale Uniunii Europene, precum si in Elvetia, Norvegia, Islanda si Liechtenstein, se pot bucura de acces la Internet de pe laptop sau de pe telefonul mobil si acces la e-mail prin solutiile BlackBerry si Windows Mobile E-mail, la un tarif unic de 6 Euro / MB (fara TVA), indiferent de reteaua pe care o utilizeaza in aceste destinatii. In restul teritoriilor, pentru traficul realizat in alte retele decat cele preferate, tariful ramane in continuare 8 Euro / MB. Lista completa a operatorilor va fi disponibila la  www.vodafone.ro.

De asemenea, Vodafone Romania anunta noi beneficii pentru utilizatorii ofertelor de roaming de date cu trafic inclus, Vodafone Connect Abroad. Incepand din 13 iunie 2008, cu tariful de 12 Euro (fara TVA), cu trafic inclus de 50 MB, pentru 24 de ore, sau cu tariful lunar de 40 Euro (fara TVA), ce include trafic de 200 MB, clientii Vodafone Mobile Connect pot utiliza serviciile de date mobile oriunde in Uniunea Europeana, precum si in Elvetia, Norvegia, Islanda si Liechtenstein. Astfel, aceste tarife vor fi disponibile clientilor care opteaza sau care au optat deja pentru unul din pachetele Vodafone Connect Abroad, fie ca utilizeaza o retea Vodafone sau o retea partenera, atunci cand se afla in roaming in tarile amintite.

„Ne bucuram sa oferim clientilor nostri in continuare servicii unice de roaming, atat pentru voce cat si pentru date mobile. Clientii nostri care calatoresc in tarile Uniunii Europene se bucura acum de tarife extrem de avantajoase pentru utilizarea Internetului mobil in roaming. Prin aceasta oferta, am venit in intampinarea nevoii crescande a romanilor de a avea acces la Internet mobil de mare viteza, oriunde si oricand, la  preturi foarte competitive”, a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer, Vodafone Romania.

Cu Vodafone Connect Abroad, utilizatorii de abonamente de date mobile Vodafone Mobile Connect pot alege un pachet cu tarif zilnic sau unul cu tarifare lunara, pentru a beneficia de acces instant la e-mail, Internet sau Intranet, in afara granitelor tarii.

Vodafone Romania pune la dispozitia clientilor cea mai extinsa oferta de date mobile in roaming, fiind parte din cea mai mare comunitate mobila din lume. Serviciile de date mobile sunt disponibile in strainatate, dupa cum urmeaza: la viteze 3G broadband, in 27 de tari/teritorii, prin 36 de operatori, la viteze 3G, in 34 de tari, prin 54 de operatori si la viteze GPRS, in 66 de tari / teritorii, prin 131 de operatori.

Bucuresti, 05.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *