Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Vodafone Romania reduce tarifele de roaming, incepand cu 1 iulie 2012

· Vodafone reduce tarifele serviciilor de roaming pentru apelurile initiate si primite in tarile Uniunii Europene, precum si Elvetia, Islanda, Liechtenstein si Norvegia

Incepand din 1 iulie 2012, clientii Vodafone Romania vor beneficia de un mod de tarifare mai avantajos pentru apelurile initiate in roaming, prin serviciul de roaming Vodafone World, catre tarile din Uniunea Europeană, Elveţia, Islanda, Liechtenstein si Norvegia (Zona 1 Vodafone World) precum si pentru apelurile primite din aceeasi zona.

Astfel, costul efectuarii unui apel local (apel catre Romania si apel catre destinatii internationale din UE) va fi de 0,29 EUR/min (fara TVA). Costul unui apel primit din tarile Uniunii Europene, Elvetia, Islanda, Liechtenstein sau Norvegia va fi de 0,08 EUR/min (fara TVA). In cazul mesajelor text, costul unui SMS trimis va fi de 0,09 EUR/SMS (fara TVA). Traficul de date in roaming se va tarifa incepand cu 1 iulie cu 0.70 EUR/MB (fara TVA), iar taxarea minimă per sesiune va fi de 1 Kb.

Noile tarife se aplică tuturor clienţilor Vodafone World conform regulamentului de roaming international aplicabil în spaţiul comunitar, începând cu 1 iulie. Vodafone Romania ofera servicii de roaming in 157 de tari. Pentru detalii, vizitati www.vodafone.ro/roaming.

Bucuresti, 11.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *