metalshow

Vodafone Romania reduce tarifele convorbirilor internationale

din reteaua fixa Vodafone, pentru clientii de business

·    Noile tarife pentru convorbirile internationale sunt disponibile atat pentru clientii solutiilor integrate de comunicatii cat si pentru clientii serviciului Vodafone Office Zone
·    Aceste tarife aduc clientilor business o reducere de pana la 47% pentru apelurile internationale catre toate retelele fixe si mobile

Vodafone Romania anunta reducerea cu pana la 47% a tarifelor pentru convorbirile din reteaua fixa Vodafone catre toate retelele internationale fixe si mobile, pentru clientii de business. Noile tarife pentru apelurile internationale sunt disponibile companiilor care utilizeaza serviciile Vodafone de telefonie fixa, in cadrul solutiilor integrate de comunicatii  si clientilor Vodafone Office Zone. Aceste tarife sunt disponibile incepand cu prima factura emisa dupa data de 16 martie 2008. „Ne bucuram sa oferim clientilor nostri de business tarife foarte competitive pentru apelurile internationale, catre toate retelele fixe si mobile, raspunzand astfel nevoii acestora de a fi in contact permanent cu partenerii de afaceri si de a beneficia, in acelasi timp, de costuri totale mai reduse pentru serviciile de comunicatii”, a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer, Vodafone Romania.

Clientii din segmentul de business pot efectua acum apeluri catre toate retelele fixe europene la tariful de 0,08 Euro / minut, cu 47% mai scazut fata de tariful anterior de 0,15 Euro / minut.

Apelurile catre destinatii fixe si mobile din SUA, Canada, Alaska, Israel sau Hawaii sunt taxate acum cu 0,095 Euro/minut, fata de tariful anterior de 0,15 Euro /minut, ceea ce corespunde unei reduceri de 37% .

Apelurile internationale catre retelele mobile europene costa acum 0,18 Euro / minut, reduse cu 18% comparativ cu tariful anterior de 0,22 Euro / minut.
Companiile care utilizeaza serviciile Vodafone de telefonie fixa beneficiaza de tarife mai scazute si pentru apelurile internationale catre retele fixe sau mobile din America de Sud (in tari precum Argentina, Brazilia, Columbia, etc.), Asia (China, Japonia, India, Coreea de Sud, Indonezia, etc.), Africa (Africa de Sud, Algeria, Maroc, Egipt, etc.) si Australia. Noul tarif este de 0,28 Euro / minut, aducand o scadere a costurilor cu 7% comparativ cu tariful disponibil pana acum, de 0,30 Euro / minut.

Clientii Vodafone Romania persoane fizice beneficiaza, de asemenea, de tarife speciale pentru apelurile internationale. Cu optiunile Vodafone Europa, International Intensiv si International Extensiv, clientii Vodafone pot apela destinatii internationale, la tarife avantajoase, in functie de propriile nevoi de comunicare. Astfel, cu optiunea Vodafone Europa, clientii pot apela retelele Vodafone, retelele partenere Vodafone si retelele fixe din Europa la tariful national standard de 0,17 Euro / minut (pentru clientii serviciilor pe baza de abonament) sau 0,24 Euro / minut (pentru clientii prepaid). Cu optiunea International Extensiv, clientii Vodafone beneficiaza de tariful unic de 0,25 Euro / minut pentru apelurile internationale, indiferent de reteaua sau tara de destinatie, la care se adauga o taxa de conectare de 0,35 Euro / apel, pentru destinatii din Europa – fixe si mobile, SUA, Canada, Israel si Hawaii, si de 0,65 Euro / apel, pentru restul lumii. Astfel, International Extensiv ofera cel mai avantajos tarif pentru apelarea zonelor indepartate, din Asia, Australia, Noua Zeelanda, etc.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 8.807.859 de clienti, la 31 decembrie 2007. Vodafone este cel mai mare grup international de comunicatii mobile, cu divizii in 25 de tari de pe 5 continente si cu 252,3 de milioane de clienti, la care se adauga 40 de retele partenere.

Bucuresti, 21.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *