free download 78 travel guides written by experts

Vodafone Romania lanseaza un nou modem USB

pentru utilizatorii serviciilor 3G broadband

· Compatibil atat cu PC-uri cat si cu laptop-uri, Pebble USB Modem, aduce utilizatorilor viteze 3G broadband, avantajul mobilitatii si cea mai simpla experienta de utilizare
· Produs exclusiv Vodafone, cu un design deosebit, pentru care a primit prestigioasa distinctie „iF Product Design Award”
· Promotional, noul modem este oferit gratuit, pentru abonamentul cu 8 GB trafic inclus, pe 2 ani

Vodafone Romania lanseaza Pebble USB Modem, un produs inovativ care imbogateste portofoliul Vodafone de produse si servicii 3G broadband. Disponibil exclusiv in magazinele Vodafone si ale partenerilor sai, Pebble USB Modem furnizeaza acces rapid la Internet, e-mail si alte aplicatii ale companiei, pentru utilizatorii de PC sau de laptop, la viteze de retea de pana la 3,6 Mbps. Noul modem incorporeaza deja tehnologiile HSUPA si HSDPA care va permite viteze de pana la 7,2 Mbps, pentru nivelul urmator de dezvoltare a serviciilor 3G broadband.
“Cu Pebble USB Modem, orice utilizator poate avea acces instant la Internet, la viteze 3G broadband, oriunde s-ar afla, la birou, acasa, sau in miscare. Acest dispozitiv foarte usor de utilizat raspunde nevoii clientilor nostri de a avea mobilitate, viteza si simplitate, atunci cand comunica. Lansarea acestui produs anticipeaza introducerea, in viitorul apropiat, a serviciilor 3G broadband la viteze de pana la 7,2 Mbps si HSUPA, o continuarea fireasca a planului nostru de dezvoltare tehnologica” a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer, Vodafone Romania.
Pebble USB Modem este un dispozitiv portabil de tip „plug and play”, cu dimensiuni reduse si usor de folosit. Tot ceea ce trebuie sa faca utilizatorul este sa conecteze dispozitivul la portul USB al unui PC sau laptop, iar software-ul inclus se va instala automat pe computer, furnizand acces instant la Internet la viteze 3G broadband, de pana la 3,6 Mbps. In decembrie 2007, Pebble USB Modem a fost premiat cu prestigioasa distinctie „iF Product Design Award 2008”*, acordat de Forumul International de Design „iF”, pentru design-ul sau deosebit.
Promotional, Vodafone Romania ofera dispozitivul Pebble USB Modem gratuit, pentru abonamentul 3G broadband cu 8 GB de trafic inclus, incheiat pe o perioada de 2 ani si la preturi speciale, incepand cu 24 EUR, pentru celelalte tipuri de abonamente.

Pana la 31 ianuarie 2008, clientii Vodafone Romania beneficiaza de oferta promotionala pentru serviciile 3G broadband care include reducere de 50% la abonamentul 3G broadband in primele 3 luni, pentru abonamentele incheiate pe 2 ani. In plus, clientii Vodafone Romania beneficiaza de trafic lunar suplimentar, pe viata, pentru toate abonamentele 3G broadband: 200 MB in plus pentru abonamentul Mobile Internet 200 MB, 1 GB pentru abonamentele Mobile Internet 1 GB si Mobile Internet 4 GB si 2 GB de trafic suplimentar, in fiecare luna, pentru abonamentul Mobile Internet 8 GB.

Vodafone Romania este primul operator mobil care a lansat serviciile 3G broadband – HSDPA in Romania, la 5 octombrie 2006. In prezent, serviciile Vodafone 3G broadband, la viteze de pana la 3,6 Mbps, sunt disponibile in 232 de localitati din tara, incluzand 58 de orase.

Serviciile 3G broadband – HSDPA sunt disponibile si in roaming, in 26 de tari/teritorii, prin 33 de operatori: Germania, Portugalia, Spania, Marea Britanie, Franta, Belgia, Austria, Bulgaria, Finlanda, Ungaria, Hong Kong, Elvetia, Olanda, Grecia, Italia, Irlanda, Polonia, Danemarca, Croatia, Israel, Noua Zeelanda, Japonia, Luxemburg, Suedia, SUA si Malta.

Vodafone Romania este cea de-a 7-a divizie Vodafone care a lansat Pebble USB Modem anul acesta, dupa Marea Britanie, Portugalia, Spania, Grecia, Egipt si Ungaria.

Bucuresti, 27.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *