free download 78 travel guides written by experts

Vodafone Romania lanseaza o oferta promotionala pentru comunitatea chineza

· Vodafone lanseaza o optiune prin care utilizatorii Vodafone Romania pot vorbi timp de 200 de minute pe luna cu prietenii si membrii familiei din orice retea de telefonie din China
· Optiunea China este valabila atat pentru serviciile de voce preplatite cat si pentru abonati

Vodafone Romania anunta o noua oferta promotionala pentru comunitatea chineza din Romania, care faciliteaza comunicarea cu membrii familiei si prietenii din China.

Comunitatea chineza din Romania este intr-o continua crestere si, pentru a veni in intampinarea nevoilor de comunicare, Vodafone Romania a creat o optiune avantajoasa, ce permite utilizatorilor sa vorbeasca timp de 200 de minute pe luna cu apropiatii din orice retea de telefonie din China.

Tariful pentru aceasta optiune este de 15 euro credit pentru utilizatorii Cartelei Vodafone si de 15 euro (18.6 euro TVA inclus) pentru abonatii Vodafone Romania.

Optiunea Vodafone China este valabila atat pentru utilizatorii serviciilor prepaid cat si pentru cei ai serviciilor postpaid. Utilizatorii serviciilor Vodafone Romania isi pot activa optiunea printr-un apel gratuit la *100#.

Bucuresti, 10.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *