free download 78 travel guides written by experts

Vodafone Romania lanseaza noi pachete pentru acces mobil

la e-mail si Internet, cu telefoane de top la preturi speciale

· Noile pachete Vodafone Multiplu ofera pana la 500 MB trafic de date si pana la 400 de minute nationale incluse, precum si terminale de top, la preturi incepand cu 0 Euro
· Acces mobil si rapid la e-mail, cu BlackBerry Bold, BlackBerry 8110, HTC Touch Pro si Nokia E71
· In curand, exclusiv la Vodafone Romania, BlackBerry Storm, primul laptop sub brandul Vodafone si HTC Touch HD

Vodafone Romania lanseaza noi pachete care ofera utilizatorilor acces mobil la e-mail si Internet, minute nationale incluse, precum si telefoane mobile de top, la preturi speciale.

„Dupa succesul solutiilor noastre de acces mobil la e-mail si Internet in randul clientilor de business, oferim acum pachete atractive care raspund si nevoilor de mobilitate ale utilizatorilor persoane fizice. Oferta lansata astazi consolideaza serviciul Vodafone Internet pe mobil, care a avut un mare succes in randul clientilor nostri. Cu noile abonamente, clientii Vodafone pot accesa oriunde si oricand, pe telefonul mobil, contul personal de e-mail si site-urile preferate, la fel ca si de pe computer. Ne bucuram sa lansam patru modele de telefoane performante, la cele mai bune preturi de pe piata, impreuna cu o oferta care imbina serviciile de date mobile si voce. De asemenea, exclusiv la Vodafone, clientii nostri vor beneficia in curand de produse unice, precum BlackBerry Storm si primul laptop sub brandul Vodafone”, a spus Liliana Solomon, CEO Vodafone Romania.

Cu noile abonamente, clientii Vodafone pot accesa cu usurinta contul personal de e-mail, pot naviga pe Internet si pot fi in permanenta in legatura cu prietenii pe messenger, oriunde s-ar afla, direct de pe telefonul mobil. Vodafone Romania pune la dispozitia utilizatorilor o gama variata de telefoane performante, incluzand cel mai recent model BlackBerry intrat in portofoliul sau – BlackBerry Bold – noul HTC Touch Pro, Nokia E71, precum si BlackBerry 8110. Astfel, clientii Vodafone pot beneficia de un telefon sofisticat, cu finisaje de calitate si functii de top, care ofera in acelasi timp o experienta superioara de utilizare a e-mail-ului mobil, cu cele mai populare solutii – BlackBerry E-mail, Windows Mobile E-mail si Symbian E-mail.

Compatibile cu tehnologia HSDPA, BlackBerry Bold, HTC Touch Pro si Nokia E71 ofera cea mai buna conectivitate mobila, la cele cele mai mari viteze de transfer al datelor, prin reteaua Vodafone 3G broadband. Serviciile 3G broadband ale Vodafone Romania sunt disponibile in prezent in 522 de localitati, acoperind 50% din populatia tarii, precum si in 27 de destinatii in roaming.

Noile pachete imbina serviciile de date mobile cu cele de voce, pentru a raspunde celor mai diverse nevoi de comunicatii:

Noile abonamente vor fi disponibile pentru activare incepand de maine, in magazinele Vodafone Romania si ale partenerilor sai din tara.
Vodafone Romania ofera clientilor mai mult canale de suport pentru activarea solutiei de e-mail si configurarea telefonului mobil. Utilizatorii au acum posibilitatea sa-si configureze ei insisi contul de e-mail pe mobil, urmand instructiunile din ghidul complet de activare, disponibil online la adresa www.vodafone.ro/emailpetelefon. De asemenea, clientii se pot adresa reprezentantilor de vanzari din magazinele Vodafone si ale partenerilor sai, precum si Departamentului de Relatii cu Clientii.
In urmatoarea perioada, Vodafone va lansa, in exclusivitate in Romania, mai multe terminale, precum BlackBerry Storm, HTC Touch HD si primul laptop sub brandul Vodafone.

BlackBerry Storm este primul smartphone cu ecran tactil special creat pentru Vodafone, care imbina servicii de calitate pentru acces la e-mail si functii multimedia avansate. Destinat atat clientilor din segmentul de business, cat si utilizatorilor persoane fizice, BlackBerry Storm ofera o experienta unica a navigarii pe Internet, datorita ecranului de mari dimensiuni, de inalta rezolutie, precum si a vitezei superioare in reteaua Vodafone.

Laptopul Vodafone vine echipat cu dispozitivul de conectare incorporat. Cu dimensiuni reduse, cantarind doar 1,2 kg si cu display 10.2” TFT LCD, noul echipament va fi disponibil exclusiv clientilor Vodafone, la preturi atractive.

HTC Touch HD reuneste avantajele unuia dintre cele mai subtiri smartphone-uri multimedia si ale ecranului de 3,8’’, care ofera o rezolutie foarte buna si permite afisarea unei pagini Internet in intregime.

Bucuresti, 05.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *