metalshow

Vodafone Romania lanseaza noi modele de telefoane mobile de top: Samsung Galaxy Spica si Nokia X6

· Galaxy Spica, noul Android de la Samsung, disponibil in oferta Vodafone de la 69 de Euro (cu TVA), impreuna cu pachete cu minute nationale si in retea, precum si trafic nelimitat de Internet pe telefonul mobil
· Nokia X6 imbina functiile multimedia performante cu o experienta superioara de navigare pe Internet 

Vodafone Romania isi imbogateste portofoliul de telefoane mobile cu doua noi modele de top: Samsung Galaxy Spica si Nokia X6.

Samsung Galaxy Spica poate fi achizitionat incepand de astazi din magazinele Vodafone si ale partenerilor din tara, precum si prin Magazinul Online, la www.vodafone.ro/shop. Clientii Vodafone Romania beneficiaza de preturi atractive pentru noul telefon, incepand de la 69 de Euro (cu TVA), impreuna cu mai multe pachete speciale, care includ minute pentru apeluri in retea si nationale, precum si trafic nelimitat de Internet pe telefonul mobil, pentru a se bucura din plin de functionalitatile si experienta oferite de noul model.

Pret

Samsung Galaxy Spica
(TVA inclus)

Pachet Vodafone

Beneficii

Tarif pachet / luna

(TVA inclus)

69 EUR

Vodafone Complet 2000 &

Internet pe mobil

· 2000 minute in retea

· 400 minute nationale

· Internet pe mobil nelimitat

48,08 EUR

79 EUR

Vodafone Complet 1500 &

Internet pe mobil

· 1500 de minute in retea

· 250 de minute nationale

· Internet pe mobil nelimitat

32,08 EUR

119 EUR

Vodafone Complet 1000 &

Internet pe mobil

· 1000 minute in retea

· 150 minute nationale

· 500 MB trafic Internet pe mobil

15,98 EUR

129 EUR

Vodafone Complet 800
& Internet pe mobil

· 800 minute in retea

· 125 minute nationale

· 500 MB trafic Internet pe mobil

12,98 EUR

Creat pe platforma Android, noul model Samsung Galaxy Spica ofera functii variate si acces la o multitudine de aplicatii si servicii. Samsung Galaxy Spica se adreseaza deopotriva utilizatorilor care isi doresc sa ramana conectati in permanenta la Internet, de pe telefonul mobil, si celor care apreciaza aspectul modern si finisajele de calitate, precum si functiile de divertisment performante.

Compatibil cu tehnologia HSDPA, Samsung Galaxy Spica asigura performante foarte bune pentru accesul la Internet si la serviciile de date mobile de mare viteza, iar ecranul tactil capacitiv de 3,2” recomanda noul model pentru o experienta deosebita a navigarii pe Internet, la fel ca pe PC. Clientii Vodafone isi pot accesa de oriunde si oricand doresc contul de email si pot ramane conectati in permanenta cu prietenii pe retelele sociale preferate. In plus, utilizatorii au acces rapid si usor la binecunoscuta suita de aplicatii Google – Google Search, Gmail, YouTube, precum si la o gama variata de jocuri si aplicatii pe telefonul mobil, prin intermediul Android Market.

Samsung Galaxy Spica surprinde placut prin design-ul modern si elegant si prin functiile multimedia care includ accesul la servicii de muzica, video, cu ajutorul suportului DivX, precum si fotografii cu ajutorul camerei de 3 MP.

De asemenea, pentru pasionatii de muzica si fotografie, oferta Vodafone Romania include acum si noul Nokia X6. Dotat cu un ecran tactil de 3,2”, Nokia X6 ofera performante deosebite in redarea continutului video sau audio, la care se adauga serviciile de date mobile de mare viteza, dezvoltate pe tehnologia HSDPA. Noul model dispune de GPS integrat, memorie interna de 16 GB, care ofera spatiu generos pentru colectia de muzica, fotografii, videoclipuri si date, camera foto de 5 MP cu obiectiv Carl Zeiss, autofocus si blit cu LED, fiind o alegere inspirata pentru utilizatorii care isi doresc acces la servicii de divertisment pe telefonul mobil.

Clientii Vodafone Romania pot achizitiona noul Nokia X6 incepand de la 279 Euro (TVA inclus), impreuna cu un abonament pe 2 ani.

Bucuresti, 25.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *