free download 78 travel guides written by experts

Vodafone Romania lanseaza in premiera noul LG Optimus 2X,

primul smartphone din lume cu procesor dual-core

· LG Optimus 2X este primul smartphone din lume ce functioneaza cu un procesor dual-core NVIDIA Tegra™ 2
· Clientii Vodafone Romania pot achizitiona noul telefon la preturi ce pornesc de la 199 EUR (TVA inclus)

Vodafone lanseaza in premiera pe piata romaneasca noul LG Optimus 2X, primul smartphone din lume ce functioneaza cu un procesor dual-core NVIDIA Tegra 2.

„De acum, utilizatorii Vodafone pot imbina tehnologia de ultima ora oferita de smartphone-ul Optimus 2X, echipat cu unul dintre cele mai puternice procesoare, cu experienta superioara de navigare online, la viteze de pana la 7,2 Mbps. Astfel, noul terminal va fi pus in valoare de avantajele retelei Vodafone: cea mai mare acoperire broadband, pentru 90% din populatia tarii, precum si cele mai bune performante de date mobile ”, a declarat Iuliana Rebegea, Associate Director, Terminals, Vodafone Romania.

Telefonul este disponibil de astazi in portofoliul Vodafone Romania si poate fi achizitionat in magazinele Vodafone si ale partenerilor sai, precum si prin magazinul online Vodafone. Utilizatorii Vodafone pot achizitiona noul LG Optimus 2X la preturi pornind de la 199 Euro (TVA inclus), impreuna cu pachetul smartphone Complet 1500 si Internet pe Mobil 1GB pentru o perioada contractuala de 2 ani.

“LG Optimus 2X ofera o viteza mult mai mare, grafica avansata si functii performante, precum Content Mirroring prin intermediul interfetei HDMI, ce vor fi cu siguranta apreciate de consumatorii din Romania” sustine Roh Pan Ock, Presedinte, LG Electronics Romania. “Odata cu introducerea Optimus 2X pe piata locala, romanii vor beneficia in acest an de o serie de produse performante care deschid noi orizonturi in experienta multimedia mobila”.

LG Optimus 2X este primul smartphone care incorporeaza procesorul dual-core NVIDIA Tegra™ 2, primul cip mobil dedicat utilizarii multitasking. Tegra 2 faciliteaza navigarea pe Internet cu o viteza mai mare decat a celorlalte procesoare actuale si optimizeaza toate aplicatiile Flash prin accelerare hardware, atingand performante superioare in redarea continutului video si audio, inclusiv in aplicatiile de gaming. Utilizatorii beneficieaza astfel de o viteza mult mai mare in navigarea pe Internet si rularea jocurilor. In plus, datorita consumului redus de energie al procesorului Tegra 2, autonomia telefonului nu va fi redusa in timpul aplicatiilor intensive.

“Optimus 2X, cu super cip-ul Tegra, ne conduce intr-o noua era a comunicatiilor mobile”, declara Cristi Stroe, director de vanzari SEE, NVIDIA. “Suntem mandri ca am incheiat acest parteneriat cu LG, unul dintre cele mai importante brand-uri de telefoane mobile, pentru a crea un terminal pe care consumatorii il vor putea utiliza ca pe un computer, in primul rand, si apoi ca telefon”.

Telefonul Optimus 2X ofera o experienta multimedia Full HD si o rezolutie de 1080p pentru inregistrare video si playback. Terminalul, optimizat pentru conectivitate si transfer de fisiere, permite vizionarea continutului multimedia pe televizoare Full HD sau PC-uri prin intermediul interfetei HDMI. Datorita sezorului giroscopic, utilizatorii pot experimenta jocuri de ultima generatie, cu un bun control al comenzilor.

Noul terminal LG este primul telefon care incorporeaza sunetul surround multi-channel 7.1, ale carui caracteristici si calitate se apropie de un sistem home-theater. In plus, transferul de fisiere este facilitat de conectivitatea DNLA cu orice dispozitiv digital compatibil.

Bucuresti, 12.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *