bucharest tech week 2021

Vodafone Romania la CERF 2006

In premiera pe piata romaneasca, Vodafone prezinta HSDPA – 3G broadband

  • Vodafone Live!  – demonstratii  ale serviciilor Radio DJ, Full Track Music Downloads si telefoane mobile in exclusivitate
  • Premii speciale la standul Vodafone, incluzand bilete pentru doua persoane la cursa de Formula 1 de la Monza

Vodafone Romania are placerea sa prezinte noi servicii exclusive la CERF 2006: Vodafone Live!  si Vodafone Mobile Connect prin HSDPA.

Intre 3-7 mai 2006, vizitatorii CERF vor putea testa o gama larga de produse si servicii Vodafone si vor avea posibilitatea sa castige premii speciale la standul Vodafone.

“La numai cateva zile dupa lansarea brandului Vodafone in Romania prin campania `Traieste fiecare clipa`, suntem mandri sa prezentam servicii inovative, care le vor permite clientilor nostri sa profite din plin de timpul lor si sa isi imbogateasca viata cu ajutorul comunicatiilor mobile. Pentru prima data in Romania, Vodafone prezinta HSDPA – 3G broadband, urmatorul nivel al tehnologiei 3G, care permite atingerea unei viteze de pana la 1.4 MBps. In plus, vom prezenta demonstratii ale Vodafone Live! care vor introduce servicii unice de muzica, cum sunt Radio DJ sau Full Track Music Download, precum si 9 modele de telefoane compatibile Vodafone Live!”, a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer, Vodafone Romania.

Cu mai mult de 10 milioane de clienti la nivel mondial, Vodafone Live! 3G ofera o experienta de utilizare cu totul noua  a portalului mobil, printr-o gama larga de servicii care raspund nevoilor de informare si divertisment ale clientilor. La CERF, Vodafone Live! aduce, in avanpremiera pentru vizitatori, servicii de muzica inovatoare – cum sunt Radio DJ si Full Track Music Download care ofera mai mult de 500.000 de melodii, continut international  – Ferrari, Ice Age, Mobile TV –  canale  TV  locale si internationale, precum si telefoane in exclusivitate. 

Vodafone Mobile Connect prin HSDPA este cea mai performanta solutie de conectare wireless pentru utilizatorii de laptop din Romania. Noua solutie permite acces rapid si usor la Internet si la aplicatiile companiei, la viteze de pana la 1.4 MBps, in conditii obisnuite de utilizare a retelei. Reteaua HSDPA permite in prezent viteze de pana la 1.8 MBps, iar dezvoltarile ulterioare vor duce in curand la viteze de pana la 3.6 MBps.

Vizitatorii standului Vodafone vor putea testa, de asemenea, solutia BlackBerry, atat pe terminalul BlackBerry 7290, cat si, pentru prima data in Romania, pe smartphones ca Nokia 9300i  si Nokia E61.

Standul Vodafone de la CERF  va avea o zona dedicata jocurilor interactive care va gazdui concursuri cu premii substantiale, incluzand terminale mobile (Vodafone Mobile Connect, Blackberry), minute nationale si internationale gratuite, precum si obiecte promotionale Vodafone.  Marele premiu consta intr-un bilet pentru doua persoane la cursa de Formula 1 de la Monza, Italia.
Vodafone Romania, o divizie a Vodafone Group Plc., avea 6.131.839 de clienti, la data de 31 decembrie 2005. Vodafone este cea mai mare comunitate mobila din lume, cu divizii in 26 de tari si Retele Partenere in alte 33 de tari. Cu o gama completa de servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date, Vodafone ofera in prezent servicii catre 165 de milioane de clienti din intreaga lume.
 

Bucuresti, 3.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *