free download 78 travel guides written by experts

Vodafone Romania invita iubitorii tenisului la BRD Nastase Tiriac Trophy

· Vodafone organizeaza Turneul Jurnalistilor, competitie cu premii constand in terminale de ultima generatie
· Promotional, in cadrul turneului, utilizatorii pot achizitiona de la standul Vodafone smartphone-uri de top, la preturi speciale

Vodafone Romania, sponsor al celei de-a doua editii a BRD Nastase Tiriac Trophy, invita fanii tenisului la Arenele BNR,  in perioada 21 – 29 aprilie 2012. In cadrul acestui turneu, Vodafone organizeaza Turneul Jurnalistilor, competitie deschisa tuturor jurnalistilor pasionati de tenis, precum o sesiune interactiva, cu tenismeni cunoscuti.

Turneul Jurnalistilor incepe in data de 23 aprilie, cu participarea deschisa a tuturor jurnalistilor si bloggerilor pasionati de tenis, acreditati la turneul BRD Nastase Tiriac Trophy. Finalistii turneului vor castiga un smartphone Galaxy Nexus si o tableta Vodafone Smart Tab 10. Jurnalistii si bloggerii interesati se pot inscrie la Centrul de Presa.

Mai mult, in cadrul turneului, utilizatorii pot achizitiona, de la standul Vodafone, o serie de smartphone-uri de top, la preturi speciale. Astfel, noul Nokia Lumia 800 va fi disponibil la un pret de 149 Euro, impreuna cu abonamentul Mega 25 si optiunea Internet pe mobil 1GB. Cu acelasi pachet, smartphone-ul Galaxy Nexus va putea fi achizitionat pentru 129 Euro. De asemenea, Samsung Galaxy Ace Plus va fi disponibil utilizatorilor la un pret de 49 Euro, cu abonamentul Mega 8 si optiunea Internet pe mobil 500MB.

In plus, utilizatorii care fac o achizitie de la standul Vodafone pe durata turneului pot castiga, prin tragere la sorti, doua bilete pentru finala Mutua Madrid Open, din 13 mai.

De asemenea, la standul Vodafone, spectatorii vor putea interactiona cu participantii la turneu, care vor fi disponibili atat pentru sesiuni foto, cat si pentru autografe.

Fanii paginii de Facebook Vodafone Buzz si utilizatorii care urmaresc contul de twitter @vodafonebuzz pot castiga bilete de acces la BRD Nastase Tiriac Trophy, valabile pentru intreaga durata a turneului si pentru accesul la meciurile demonstrative.

Bucuresti, 19.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *