Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Vodafone Romania deschide patru noi magazine

Oferta promotionala speciala: telefoane la 1 RON pentru primii 100 de abonati din fiecare magazin nou

Incepand de astazi, patru noi magazine Vodafone Romania stau la dispozitia clientilor din Alba Iulia, Resita, Sfantu Gheorghe si Botosani. Numarul total de magazine Vodafone Romania a ajuns acum la 39.  

“Vodafone Romania se bucura sa-si intampine clientii in patru noi magazine proprii, care reflecta noua identitate vizuala a brandului Vodafone. Vom continua sa ne  extindem prezenta in tara prin deschiderea de noi magazine, din dorinta de a  oferi cat mai multor clienti un standard unitar si ridicat de calitate a serviciilor”, a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer, Vodafone Romania.

Magazinele Vodafone din Alba Iulia, Resita, Sfantu Gheorghe si Botosani ofera o gama completa de produse si servicii Vodafone pentru clientii individuali si din mediul de afaceri, inclusiv telefoane in exclusivitate, la preturi speciale. Solutia BlackBerry, care ofera  acces instant la Internet si resursele companiei – e-mail, telefonie mobila, SMS, agenda, aplicatii web si de companie – este disponibila clientilor in toate magazinele Vodafone Romania.
In plus, clientii din Alba Iulia pot beneficia de serviciile 3G – cum sunt video telefonia, Vodafone Mobile Connect, Mobile TV si alte servicii de informatie si divertisment, inclusiv continut exclusiv Vodafone.

Ofertele promotionale includ telefoane la 1RON pentru primii 100 de abonati din fiecare magazin nou si, exclusiv in magazinele Vodafone Romania, telefonul mobil Siemens A31, insotit de un dar special.

Vodafone Romania, o divizie a Vodafone Group Plc., avea 6.131.839 de clienti, la data de 31 decembrie 2005. Vodafone este cea mai mare comunitate mobila din lume, cu divizii in 26 de tari si retele partenere in alte 33 de tari. Cu o gama completa de servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date, Vodafone ofera in prezent servicii catre 165 de milioane de clienti din intreaga lume.

Bucuresti, 19.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *