metalshow

Vodafone Romania anunta semnarea documentelor de preluare

a unui pachet majoritar in cadrul Proton Tehnologies SRL

Vodafone Romania anunta public semnarea documentelor de preluare a unui pachet majoritar de actiuni in cadrul Proton Tehnologies SRL, companie care comercializeaza produse si servicii de telefonie mobila.

Prin aceasta tranzactie, Vodafone Romania SA va dobandi partile sociale reprezentand 2/3 din capitalul social al Proton Tehnologies SRL. Proprietarul Proton Tehnologies, Gabriel Cristian Sandu, va ramane implicat pe termen mediu ca asociat minoritar semnificativ, cu un pachet de 34% din actiuni, si va ocupa pozitia de manager la nivel executiv in cadrul Proton Tehnologies SRL. Tranzactia a fost notificata Consiliului Concurentei si asteapta avizul favorabil al institutiei.

Proton Tehnologies SRL va deveni distribuitor exclusiv pentru produsele si serviciile Vodafone, dupa un proces de rebranding al magazinelor sale. Reteaua de distributie a Proton cuprinde 73 de magazine, cele mai multe fiind situate in judetele Suceava, Iasi, Brasov, Constanta, Cluj, si in Bucuresti.

Proton Tehnologies SRL isi va pastra cei peste 200 de angajati care au contribuit la succesul companiei.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 8.807.859 de clienti, la 31 decembrie 2007. Vodafone este cel mai mare grup international de comunicatii mobile, cu divizii in 25 de tari de pe 5 continente si cu 252,3 de milioane de clienti, la care se adauga alte 40 de retele partenere.

Bucuresti, 26.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *