Kinodiseea

Vodafone, partener oficial al Festivalului de Teatru Independent UNDERCLOUD

Premiera: In cadrul festivalului Undercloud, se va juca prima piesa de teatru pe Facebook din Romania

· Vodafone sustine Festivalul de Teatru Independent de Orice – UNDERCLOUD, ce se va desfasura intre 29 august – 10 septembrie 2011, la La Muse
· In premiera, cu ocazia acestui parteneriat, Vodafone si UNDERCLOUD anunta lansarea primei piese de teatru jucata pe Facebook: actorii din „Te iubesc! Te iubesc?” vor „interpreta” fragmente din textul piesei pe pagina de Facebook – Vodafone Buzz

· Piesa se va juca luni 29 august, la ora 5 pm si va dura 25 minute, in doua reprize a cate 10 minute si o pauza de 5 minute „intre acte”
· Cei care doresc sa urmareasca piesa de teatru de pe Facebook sunt rugati sa isi rezerve locurile in sala in cadrul unei aplicatii speciale numite „Teatru Undercloud”: locurile sunt nelimitate

Vodafone sustine editia a 4-a a Festivalului de Teatru Independent UNDERCLOUD. In calitate de sponsor si partener oficial al Festivalului de Teatru Independent UNDERCLOUD, Vodafone anunta lansarea unui proiect in premiera in Romania: prima piesa de teatru jucata pe Facebook!

Luni, 29 august, incepand cu ora 5 pm, actorii piesei prezenta in programul festivalului, „Te iubesc! Te iubesc?”(Manuela Harabor, Corina Moise, George Corodeanu, Alexandru Grigore) vor juca pe o altfel de scena: pe pagina de Facebook a Vodafone – www.facebook.com/vodafonero. Piesa de teatru de pe Facebook – o premiera in online-ul din Romania – va fi structurata in doua acte a cate 10 minute, cu o pauza de 5 minute intre acte,

„Ne bucuram sa gazduim pe pagina noastra de Facebook un proiect in premiera in Romania: prima piesa de teatru jucata pe Facebook, la care spectatorii sunt rugati sa isi deschida telefonul mobil! Actori reali vor „juca” pentru fanii Vodafone Buzz postand replicile din piesa de teatru si vor crea atmosfera specifica unei piese adevarate, iar spectatorii vor fi rugati sa isi ocupe locurile si sa fie atenti la jocul actorilor. Ca si la teatru, comentariile si „ like-urile” publicului vor fi deschise doar in pauza si dupa spectacol” a declarat Lidia Solomon, Director Corporate Communications, Vodafone Romania.

Mecanismul de inregistrare este simplu: toti cei care doresc sa isi rezerve un loc in sala sunt rugati sa dea Like paginii Vodafone Buzz (in cazul in care nu sunt inca prieteni cu pagina oficiala a Vodafone Romania), sa intre in aplicatia „Teatru Undercloud” si sa se inregistreze cu contul lor de Facebook. Aplicatia permite ca, in momentul inregistrarii, utilizatorul sa poata rezerva un loc si pentru un prieten din lista sa de pe Facebook.

In calitate de sponsor al Festivalului Undercloud, Vodafone va organiza zilnic un concurs pe pagina sa de Facebook prin care va oferi, prin tragere la sorti, invitatii duble la toate piesele de teatru incluse in program.

Aflat la cea de a IV-a editie, UNDERCLOUD, festival de teatru independent, pune in scena 20 de spectacole, cele mai bune productii din stagiunea prezenta a teatrelor independente din Bucuresti. Printre piesele incluse in programul festivalului se numara: “Te iubesc! Te iubesc?”, “Autobahn”,” Amalia respiră adânc”,” Cui i-e frica de Virginia Woolf?”,” Ce ne spunem când nu ne vorbim », » American Buffalo”, ”Un exercitiu de comedia dell’arte” sau ”O femeie singură – recital Maia Morgenstern”. Printre teatrele care participa anul acesta se numara Teatrul Act, Teatrul Luni de la Green Hours,, Unteatru, Asociatia “In Culise”, Teatrul de Magie, Masina de vise, Artistic Production&Teatrul de Comedie, Godot Cafe Teatru, Compania de Teatru D’AYA si altii.

Despre Festivalul de Teatru Undercloud

Initiatorul proiectului Festivalului de Teatru UNDERCLOUD este Compania de Teatru “D’ AYA”, care apartine scriitoarei si regizoarei Chris Simion (Presedinte) si celebrului scriitor francez Pascal Bruckner (Presedinte Onorific). Anul acesta, Compania de Teatru “D’AYA” implineste 12 ani de activitate: 22 de productii de teatru, premii internationale si nationale, participari in festivaluri de profil de prestigiu, o munca sustinuta in mod profesionist si cu rezultate vizibile.

Locatia pentru toate spectacolele din cadrul festivalului UNDERCLOUD este La MUSE – Teatrul de pe Lipscani 53. Piesele de teatru din cadrul festivalului sunt programate in fiecare seara, de la ora 19.00 sau 21:00. Biletele pot fi achizitionate din La MUSE sau de pe www.vreaubilet.ro. Informatii : 0727.100.856/ festival.undercloud@daya.ro; Programul festivalului pe: www.daya.ro.

Bucuresti, 26.08.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *