free download 78 travel guides written by experts

Vodafone Mobile Broadband Hotspot, o noua solutie de conectare mobila 3G broadband

numai la Vodafone Romania

· Cu un singur modem si un singur abonament, Vodafone ofera conectare simultana la Internet a unui numar de pana la cinci utilizatori, la viteze de pana la 7,2 Mbps

· Promotional, noul modem este oferit gratuit pentru abonamentul Unlimited Mobile Internet , cu 7,2Mbps viteza de download pentru primii 8 GB trafic de date, la 19 Euro/luna (fara TVA)

Vodafone Romania lanseaza in exclusivitate in RomaniaVodafone Mobile Broadband Hotspot, o solutie de conectare inovatoare, care imbogateste portofoliul Vodafone de produse si servicii de date mobile.

Solutia Vodafone Mobile Broadband Hotspot utilizeaza un dispozitiv de conectare mobila care ofera acces simultan la Internet pentru un numar de pana la cinci utilizatori. Dispozitivul de conectare portabil, de tip „plug and play”, este usor de utilizat si de instalat, furnizand acces instant la Internet, la viteze 3G broadband, de pana la 7,2 Mbps. Odata cu activarea solutiei Vodafone Mobile Broadband Hotspot, se creeaza instantaneu o zona wireless la care se poate conecta orice dispozitiv mobil, incluzand laptop-uri, PDA-uri, smartphone-uri, etc., ce incorporeaza tehnologia WiFi.

„Vodafone Mobile Broadband Hotspot completeaza portofoliul de solutii de conectare mobila al Vodafone Romania, oferind clientilor nostri o experienta superioara in accesarea Internetului, la viteze de pana la 7.2Mbps. Ideal pentru firmele sau birourile mici care au nevoie de mobilitate, noul dispozitiv este unic pe piata romaneasca si vine la pachet cu o oferta promotionala foarte avantajoasa, special conceputa pentru a asigura o eficienta crescuta”, a spus Liliana Solomon, CEO Vodafone Romania.

In plus, noul dispozitiv de conectare portabil este echipat cu GPS si baterie proprie pentru autonomie si mobilitate maxima, precum si slot pentru micro-card de memorie (Micro SD Card), cu o capacitate de pina la 16 GB, permitand accesul la fisierele stocate tuturor utilizatorilor conectati.

Noul dispozitiv de conectare mobila este disponibil incepand de astazi in magazinele Vodafone si ale partenerilor sai, impreuna cu abonamentele de date mobile Unlimited Mobile Internet.


* cu abonament Unlimited Mobile Internet incheiat pentru 2 ani
Promotional, noul dispozitiv de conectare este oferit gratuit, pentru abonamentul Unlimited Mobile Internet, cu 7,2Mbps viteza de download pentru primii 8 GB trafic de date, incheiat pe o perioada de 2 ani.
Vodafone ofera cea mai extinsa acoperire pentru serviciile de date mobile 3G broadband, la viteze de pana la 7,2 Mbps, disponibile in prezent in peste 500 de localitati, reprezentand aproximativ 50% din populatia tarii.

Bucuresti, 24.08.2009
{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *