free download 78 travel guides written by experts

Vodafone lanseaza site-ul planulmeu.ro si dezvaluie ce si-au propus bloggerii pentru noul an

· De sarbatori, Vodafone lanseaza site-ul planulmeu.ro, prin intermediul caruia utilizatorii isi pot inregistra hotararile pentru anul viitor
· Pagina de web ajuta utilizatorii sa isi respecte planurile, prin mesaje alerta prin SMS si e-mail
· Utilizatorii care isi posteaza planurile pana in data de 7 ianuarie, intra in concurs pentru castigarea unui telefon HTC Magic
· O serie de bloggeri cunoscuti isi anunta hotararile pe care le vor aplica incepand cu noul an

In apropierea sarbatorilor de iarna, Vodafone Romania anunta lansarea paginii de web www.planulmeu.ro, prin intermediul careia utilizatorii isi pot posta, atat sub forma de text, cat si prin mesaje video, planurile pentru noul an.

Site-ul permite si vizualizarea planurilor celorlalti membri inscrisi, functionand sub forma unei retele de socializare. Pagina de web ii ajuta pe acestia sa isi aminteasca si sa isi respecte hotararile pentru noul an, printr-o aplicatie ce trimite mesaje tip reminder, sub forma de e-mail sau de SMS, la intervalele solicitate de utilizatori.

Postarile membrilor pot fi urmarite si prin intermediul retelelor de socializare Facebook si Twitter.

De asemenea, Vodafone lanseaza un concurs pentru utilizatorii noii platforme www.planulmeu.ro. Cei care isi inregistreaza planurile lor pentru anul viitor pana la data de 7 ianuarie au sansa de a castiga un telefon HTC Magic si alte premii. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti, pe 8 ianuarie. Regulamentul concursului poate fi consultat la //www.planulmeu.ro/regulament-concurs.

Alaturi de Vodafone, o serie de bloggeri cunoscuti, precum Arhi, Manafu, Piticu, Vali Birzoi si Zoso au decis sa isi faca publice planurile pentru anul viitor. Acestea pot fi vazute pe blogurile www.arhiblog.ro, www.manafu.ro, www.piticu.ro, www.valix.blogspot.com, si www.zoso.ro.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.535.248, la 30 septembrie 2009. Vodafone este cel mai mare grup international de comunicatii mobile din lume cu aproximativ 323 milioane de clienti, la 30 septembrie 2009. In prezent, Vodafone are divizii in 31 de tari pe 5 continente si aproximativ 40 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.ro.

Bucuresti, 12.12.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *