free download 78 travel guides written by experts

Vodafone lanseaza noi oferte speciale pentru comunitatea maghiara din Romania

* Cu extraoptiunea „Ungaria”, clientii Vodafone Romania beneficiaza de tarife incepand de la 7 eurocenti / min pentru apelurile internationale catre aceasta destinatie
* Vodafone Internet pe mobil aduce acum stiri de ultima ora din tara si din Ungaria in limba maghiara  
* Promotia „Adu-ti prietenii la Vodafone” ofera minute gratuite clientilor Vodafone si prietenilor carora le recomanda activarea serviciilor Vodafone

Vodafone anunta noi oferte speciale dedicate comunitatii maghiare din Romania, pentru a raspunde cat mai bine nevoilor specifice de comunicare ale acestora.

Vodafone pune acum la dispozitia clientilor sai extraoptiunea „Ungaria”, care aduce cele mai avantajoase tarife de pe piata pentru apeluri internationale catre Ungaria. Cu noua extraoptiune, valabila 12 luni de la activare, clientii Vodafone pot apela de pe telefonul mobil orice retea fixa din Ungaria, la tariful de 7 eurocenti / min, si orice retea mobila, la tariful de 20 eurocenti / min. Extraoptiunea „Ungaria” este gratuita si se poate activa prin trimiterea unui SMS gratuit cu textul „UNGARIA” la numarul 4974. Oferta speciala pentru apeluri internationale catre Ungaria este disponibila la nivel national, atat pentru abonati cat si pentru utilizatorii Cartelei Vodafone, pana la 31 mai 2009.

In plus, serviciul Vodafone Internet pe Mobil ofera acum clientilor Vodafone stiri si in limba maghiara, precum si melodiile celor mai cunoscuti artisti, in portalul mobil Vodafone live!. Pentru a beneficia de aceasta oferta, clientii care au deja activ serviciul Vodafone Internet pe Mobil trebuie sa trimita un SMS gratuit cu textul HIREK la numarul 8877. Serviciul Vodafone Internet pe Mobil poate fi activat prin apel gratuit la numarul de telefon *147#.

De asemenea, oferta promotionala „Adu-ti prietenii la Vodafone” aduce beneficii suplimentare constand in minute gratuite in retea sau minute nationale pentru clientii si prietenii acestora carora le recomanda activarea serviciilor Vodafone. Abonatii Vodafone primesc 250 de minute in retea sau 250 de minute nationale la aducerea unui prieten in reteaua Vodafone.  Aceasta oferta este disponibila pentru clientii Vodafone din judetele Covasna, Harghita si Mures, pana la 31 mai 2009.

Bucuresti, 08.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *