free download 78 travel guides written by experts

Vodafone lanseaza BlackBerry Storm

in exclusivitate in Romania

* Primul BlackBerry cu ecran tactil, dezvoltat special pentru Vodafone, disponibil acum in magazinele Vodafone si ale partenerilor, de la 99 de Euro (TVA inclus)
* BlackBerry Storm vine la pachet cu abonamentele Vodafone Multiplu BlackBerry care includ pana la 500 MB trafic de date, 400 de minute nationale si trafic gratuit nelimitat in Vodafone live!

Vodafone Romania anunta lansarea in Romania a noului BlackBerry Storm, primul model BlacKBerry cu ecran tactil, dezvoltat in exclusivitate pentru Vodafone.

„Ne bucuram sa oferim clientilor Vodafone primul terminal BlackBerry cu ecran tactil, care imbina performantele multimedia de top ale unui smartphone, cu functiile business ce au consacrat marca BlackBerry. Primit cu un mare interes in toata lumea, BlacKBerry Storm este, incepand de astazi, la dispozitia clientilor Vodafone din toata tara, la preturi speciale, cu pachete ce includ servicii de voce, date mobile si Internet mobil”, a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer, Vodafone Romania.

Incepand de astazi, BlackBerry Storm este disponibil, in exclusivitate, in magazinele Vodafone si ale partenerilor sai.

Clientii Vodafone Romania pot alege urmatoarele variante de abonamente:
– Vodafone Multiplu 100 BlackBerry, de 30,94 Euro / luna (TVA inclus) include 100 de minute nationale, 100 MB trafic de e-mail, Internet si messenger, navigare gratuita in portalul mobil Vodafone live! si BlackBerry Storm la pretul de 219 Euro (TVA inclus), pentru contractele incheiate pe o perioada de 2 ani.
– Vodafone Multiplu 400 BlackBerry, de 79,73 Euro / luna ofera lunar clientilor 400 de minute nationale incluse, 500 MB trafic de e-mail, Internet si messenger si navigare gratuita nelimitata in portalul mobil Vodafone live!. Cu acest abonament, incheiat pe 2 ani, clientii pot achizitiona BlackBerry Storm la pretul de 99 Euro (TVA inclus).

Prezentat in luna octombrie a acestui an, BlackBerry Storm este primul model BlackBerry cu ecran tactil, sensibil la apasare, care imbina servicii de calitate pentru acces la e-mail si Internet, precum si functii multimedia avansate. Destinat atat clientilor din segmentul de business, cat si utilizatorilor persoane fizice, BlackBerry Storm ofera o experienta unica a navigarii pe Internet, datorita ecranului de mari dimensiuni, de inalta rezolutie, precum si a vitezei superioare in reteaua Vodafone.

Cu un design modern si inovator, BlackBerry Storm ofera capabilitati multimedia de exceptie, care includ accesul la servicii de muzica, video, precum si fotografii cu ajutorul camerei de 3,2 MP. Noul BlackBerry dispune de  memorie interna de 1 GB, care poate fi extinsa cu ajutorul unui micro-card de memorie. In plus, cu BlackBerry Storm, utilizatorii se pot bucura de o experienta superioara de conectare la Internet, fiind compatibil cu tehnologiile 3G broadband si HSUPA.

In functie de valoarea abonamentului si de durata contractuala, noul BlackBerry Storm poate fi achizitionat la preturi intre 389 Euro si 419 Euro (TVA inclus), impreuna cu mai multe tipuri de pachete BlackBerry si de voce disponibile in oferta Vodafone Romania. Pretul fara conectare al noului model BlackBerry este 449 Euro (cu TVA).

Bucuresti, 17.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *