free download 78 travel guides written by experts

Vodafone extinde parteneriatul cu Salvamont si actualizeaza aplicatia de mobil cu informatii utile

pentru sezonul rece

· Anul acesta, Vodafone Romania a sustinut proiectele Salvamont cu 128.000 Euro
· Aplicatia Salvamont powered by Vodafone a depasit 135.000 de descarcari si 40.000 de utilizatori unici, lunar
· In al doilea an de la lansare, turistii dispun in aplicatie de un ghid montan complet de iarna, ce include si starea zilnica a zapezii si calitatea partiilor de schi din intreaga tara

Vodafone Romania continua parteneriatul cu Salvamont si a investit, in 2014, 128.000 de Euro, pentru functionarea dispeceratului Salvamont si imbunatatirea considerabila a timpului de interventie a echipelor de salvare.

Astfel, Vodafone Romania a contribuit la dotarea cu echipamente de interventie in situatii de urgenta, achizitia de dispozitive de monitorizare GPS pentru traseele montane si realizarea cardurilor de membru Salvamont.

“Continuam sa sprijinim echipa Salvamont si sa le punem la dispozitie resursele necesare pentru a fi in permanenta mai rapizi si mai precisi in interventii. Vodafone este alaturi de Salvamont atat logistic, prin dezvoltarea dispeceratului national Salvamont si dotarea cu echipamente de comunicatii, cat si financiar, prin sprijinul activitatilor de zi cu zi, pentru interventii de salvare mai usoare si mai rapide”, a spus Angela Galeta, Director, Fundatia Vodafone Romania.

Anul acesta, aplicatia Salvamont powered by Vodafone a depasit 135.000 de descarcari, in crestere cu 125% fata de 2013, si a ajuns la 40.000 de utilizatori unici lunar. Aplicatia este compatibila cu smartphone-urile Android si iOS, poate fi descarcata gratuit de catre clientii tuturor operatorilor de telefonie mobila si va fi disponibila in curand si pentru terminalele Windows Phone. De asemenea, datorita utilizarii sale de catre multi turisti din afara tarii, la inceputul anului viitor, aplicatia va fi disponibila si in limba engleza, pentru Android, iOS si Windows Phone. In plus, clientii Vodafone pot apela gratuit numarul de telefon mobil 0Salvamont (0725826668).

Special pentru acest sezon de iarna, aplicatia include un ghid complet, actualizat, cu informatii despre starea zilnica a zapezii si calitatea partiilor de schi, cabane, traseele montane practicabile si conditiile meteo.

Alaturi de informatiile din aceste sectiuni, care ii ajuta pe iubitorii de munte sa isi pregateasca excursiile in cele mai bune conditii, in cazul unor situatii de urgenta, utilizatorii au la dispozitie si rubrica SOS, prin intermediul careia pot solicita ajutorul echipei Salvamont, trimitandu-le automat acestora pozitia GPS, pentru o localizare cat mai exacta si rapida.

“Odata cu inceperea sezonului de iarna, le recomandam turistilor sa schieze fara a isi pune in pericol viata lor sau a altor schiori, sa se echipeze in mod corespunzator pe munte si sa verifice starea vremii inainte de a pleca la drum. Ne bucuram ca avem la dispozitie aplicatia Salvamont, care ii ajuta pe iubitorii de munte cu toate informatiile de care au nevoie pentru a se bucura de pasiunea lor. Datorita parteneriatului cu Vodafone Romania, timpul de interventie in situatiile de urgenta a fost imbunatatit si reusim sa ajungem mai repede la cei care ne solicita ajutorul, dar, in acelasi timp, si sa prevenim posibilile accidente pe munte”, afirma Mircea Opris, Presedinte, Asociatia Salvatorilor Montani din Romania.

Pana in prezent, utilizatorii au folosit serviciul de monitorizare a locatiei pe durata calatoriilor montane de 2.131 ori si au efectuat 194 de apeluri SOS cu localizare GPS, prin intermediul aplicatiei.

Vodafone Romania este partener oficial al Asociatiei Montane a Salvatorilor Montani din Romania din 2004, sub umbrela programului „Parteneriat pentru viata”, ce sustine proiecte pentru salvarea de vieti omenesti aflate in situatii de urgenta. Prin intermediul acestuia, Vodafone sprijina serviciile nationale de urgenta SMURD si Salvamont.

Lista completa a aplicatiilor Vodafone este disponibila la www.vodafone.ro/aplicatii.

Bucuresti, 11.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *