metalshow

Vodafone este lider in primul “Magic Quadrant” elaborat de Gartner

Vodafone este lider in primul "Magic Quadrant" elaborat de Gartner pentru serviciile Machine-to-Machine (M2M), plasandu-se pe prima pozitie atat in termeni de abilitate a executiei, cat si de viziune completa.

Criteriile de evaluare pentru abilitatea executiei includ evaluarea produsului sau a serviciului, viabilitatea generala, executia vanzarilor si a preturilor, gradul de raspuns al pietei, executia de marketing si experienta utilizatorilor. Criteriile pentru viziunea completa includ intelegerea pietei, strategia de marketing, strategia de vanzari, strategia de produs, modelul de afaceri, strategia pe industrie si pe verticala, inovatia si strategia geografica.

Directorul M2M Vodafone, Erik Brenneis, a declarat: “Aceasta recunoastere este o veste foarte buna pentru Vodafone si demonstreaza faptul ca avem o abordare puternica, de success si diferentiata a segmentului M2M. Aceasta piata are un nivel crescut de competitivitate si vom folosi aceasta recunoastere ca pe o motivatie pentru a ne asigura ca vom continua sa inovam si sa fim in acelasi timp concentrati pe experienta utilizatorilor”.

Pentru a citi raportul integral “Gartner Magic Quadrant for Managed Machine-to-Machine Services” de Eric Goodness, King-Yew Foong, Katja Ruud si Jouni Forsman, puteti accesa acest link.

Bucuresti, 10.11.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *