Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Vodafone continuă să sprijine Global Citizen prin difuzarea Global Citizen Prize Awards pe 20 decembrie

Vodafone continuă susținerea pe termen lung a Global Citizen, mișcarea internațională care militează pentru combaterea sărăciei, printr-o nouă etapă a parteneriatului cu ocazia Global Citizen Prize Awards ce va avea loc în acest weekend.

Evenimentul este o prezentare, pusă în scenă de staruri internaționale, a realizărilor și eforturilor de a contribui la eliminarea sărăciei extreme în ultimele 12 luni tumultoase. Vodafone va transmite ceremonia pe platformele sale de televiziune și web în România, pe 20 decembrie, începând cu ora 20:00. Evenimentul va fi disponibil pe platformele Vodafone TV din România, Italia, Ungaria, Republica Cehă, Grecia, Turcia și Portugalia, precum și pe Vodafone.com timp de 30 de zile începând de duminică, 20 decembrie.

Vodafone logo 2020

Evenimentul va fi găzduit de cântărețul John Legend – care, de asemenea, va susține un recital – și va include momente muzicale interpretate de Alessia Cara, Carrie Underwood, Common, Gwen Stefani, JoJo și Tori Kelly, dar și apariții precum: prezentatorul TV John Oliver, actorul Nick Jonas și soția sa Priyanka Chopra Jonas, actorul Nikolaj Coster-Waldau.

Global Citizen Prize Awards onorează persoanele care depun eforturi extraordinare pentru a-i ajuta pe oamenii cei mai vulnerabili din lume, pentru a face lumea un loc mai bun, dar și pentru a inspira și alte persoane să se implice.

Premiile vor fi acordate pentru leadership-ul mondial, liderilor din afaceri care au îmbinat munca cu impactul semnificativ pentru societate, măiestria, leadership-ul tinerilor și eroismul în diferite țări.

Vodafone lucrează cu Global Citizen de câțiva ani și, în aprilie 2020, a susținut organizația în transmisiunea revoluționară One World: Together At Home, care a inclus spectacole live cu unii dintre cei mai apreciați muzicieni din lume pentru a sărbători și a sublinia importanța eforturilor depuse de profesioniștii din domeniul sănătății în stadiile incipiente ale pandemiei de coronavirus.

Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România, a declarat: „Suntem foarte mândri de munca pe care Vodafone și Global Citizen au făcut-o împreună, mai întâi în Africa și, mai recent, în cadrul celor două evenimente muzicale televizate din acest an. Sprijinul nostru reflectă interesele comune și include activități care vorbesc cu fermitate despre rolul Vodafone în cadrul societății și despre angajamentul de a îmbunătăți un miliard de vieți prin construirea unei societăți digitale reziliente și durabile, ce susține incluziunea. Ultimele 12 luni au subliniat importanța conexiunilor digitale și rolul critic al Vodafone în ceea ce privește susținerea oamenilor pentru a putea lucra și suportul oferit companiilor pentru a rămâne operaționale, furnizarea de servicii de urgență, facilitarea accesului la educație și ajutorul oferit oamenilor pentru a rămâne conectați cu familiile și prietenii. Viziunea noastră este crearea unei societăți ce susține incluziunea, capabilă să reducă decalajele semnificative care îi afectează pe cei mai vulnerabili prin utilizarea puterii digitale. Suntem încântați să împărtășim această viziune cu Global Citizen, deoarece ne propunem să oferim posibilitatea oamenilor din întreaga lume să ni se alăture în această călătorie.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *