free download 78 travel guides written by experts

Vodafone aduce, in premiera in Romania, noul Samsung Galaxy Nexus, primul telefon cu Android 4.0

· Galaxy Nexus este primul telefon din lume ce functioneaza pe platforma Android 4.0 (Ice Cream Sadwich)
· Noul smartphone este primul terminal cu o rezolutie a ecranului de 720p
· Telefonul va fi disponibil, in urmatoarele saptamani, in premiera pentru utilizatorii Vodafone Romania

Vodafone va lansa, in urmatoarele saptamani, in premiera in Romania, noul Samsung Galaxy Nexus, primul telefon din lume ce functioneaza cu cea mai recenta versiune a platformei Android™ pentru telefoane, cunoscuta sub numele Ice Cream Sandwich (Android 4.0).

„Cu noul Samsung Galaxy Nexus, utilizatorii Vodafone vor fi in permanenta conectati la informatii si se vor bucura de experienta superioara oferita de cea mai noua versiune a sistemului de operare Android. Utilizatorii cu nevoi extinse de comunicare vor beneficia, in scurt timp, de un smartphone de ultima generatie, pus in valoare de avantajele retelei Vodafone: cea mai mare acoperire broadband, pentru 90% din populatia tarii, precum si cele mai bune performante de date mobile”, a declarat Iuliana Rebegea, Associate Director, Terminals, Vodafone Romania.

Samsung Galaxy Nexus imbina tehnologia avansata dezvoltata de Google™ si cel mai nou hardware Samsung. Astfel, utilizatoriiacestui smartphone de top beneficiaza de experienta oferita de display-ul de 4,65” HD Super AMOLED, cu o rezolutie de 720p (1280 x 720 pixeli), sustinut de un procesor dual-core de 1.2GHz.

Noua versiune a sistemului de operare, Ice Cream Sandwich, aduce o noua dimensiune platformei Android. Telefonul beneficiaza de o interfata actualizata, multi-tasking imbunatatit, un nou sistem de notificari, hotspot Wi-Fi si capacitati NFC. In premiera pentru sistemul de operare Android, navigatia tactila, controlata prin software, inlocuieste tastele fizice.

Bucuresti, 20.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *