free download 78 travel guides written by experts

Vocea Romaniei, un nou sezon cu 100% leadership

Cel de-al cincilea sezon al celei mai bune competiții a vocilor, Vocea României, a adus timp de trei luni un spectacol desăvârșit, plin de emoție, energie, vibrație, coregrafii senzaționale, voci puternice, care au surprins, dar și reguli noi. Anul acesta, în etapa audițiilor pe nevăzute, dacă niciun antrenor nu a apăsat butonul pentru un anumit concurent, scaunele nu s-au mai întors la finalul momentului. Concurenții care nu au reușit să convingă antrenorii că merită să meargă mai departe au fost susținuți de Pavel Bartoș, care a fost alături de ei și i-a încurajat în permanență. Semifinala a adus o noutate față de sezoanele anterioare – duelurile încrucișate, în care confruntarea a trecut la un alt nivel și lupta pentru marele trofeu s-a intensificat, antrenorii provocându-se reciproc. Fiecare antrenor a ales câte un concurent dintr-o altă echipă care s-a duelat cu unul din echipa sa.

Sezonul cu numărul cinci Vocea României a fost urmărit, în medie, de peste 1.4 milioane de telespectatori la nivel național, fiind lider de audiență pe toate categoriile de public. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, emisiunea a înregistrat în perioada 18 septembrie – 18 decembrie 2015 o medie de 10.7 puncte de rating și 28.1% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut 6.2 puncte de rating și 16.3% share.

Concurenții care au reușit să impresioneze la audițiile pe nevăzute au ajuns în etapa duelurilor, iar cei mai buni 32 au creat momente incredibile și au cucerit atât telespectatorii, cât și antrenorii în edițiile live. Toți au demonstrat că au învățat foarte multe lucruri, și-au îmbunătățit tehnica vocală și au evoluat.

Finala Vocea României, care a avut loc vineri, 18 decembrie, a adus un show de proporții, cu muzică de cea mai bună calitate, momente emoționante, dar și pline de energie, speranță, surprize și invitați speciali. În urma voturilor românilor, Cristina Bălan din echipa Tudor a câștigat marele trofeu, fiind urmată de Tomi Weissbuch din echipa Moga, Tobi Ibitoye și Michel Kotcha din echipa Smiley.

Sezonul acesta, PRO TV a adus inovația la Vocea României. În edițiile live, o parte dintre tweet-urile postate pe #vocearomaniei s-au văzut și la televizor, astfel că, distracția a fost mai mare atât online, cât și on-air. Surprizele pentru utilizatorii Twitter nu s-au oprit aici: PRO TV a lansat concursul FII VIP la Vocea României, în urma căruia patru fani norocoși au fost invitați la finala show-ului și au avut parte de surprize și de o experiență VIP.

Telespectatorii s-au bucurut de un sezon Vocea României care a impresionat și a adus foarte multă culoare și momente magice în fiecare ediție.

Cei care doresc să-și demonstreze calitățile vocale și să impresioneze antrenorii se pot înscrie pentru cel de-al șaselea sezon Vocea României pe site-ul vocearomaniei.protv.ro, iar mai apoi să-și demonstreze talentul în cadrul preselecțiilor desfășurate în mai multe orașe din România.

Bucuresti, 22.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *