free download 78 travel guides written by experts

Vocea României le-a adus românilor spectacolul suprem al vocilor

Peste 1.5 milioane de telespectatori au urmărit a treia rundă de audiții pe nevăzute

A treia rundă de audiții pe nevăzute Vocea României le-a adus telespectatorilor un show memorabil, lupta incredibilă a celor patru antrenori pentru cele mai bune voci, schimb de energii și replici, voci fabuloase, voie bună, reprezentații senzaționale ale concurenților, totul sub bagheta magică a gazdei emisiunii, Pavel Bartoș.

A treia ediție a noului sezon Vocea României a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 9.9 puncte de rating și 29.1% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 7.2 puncte de rating și 21.1% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.5 milioane de telespectatori au urmărit competiția în care doar vocea contează, iar în minutul de maximă audiență de la 22:08, cea mai bună competiție a vocilor a adus în faţa televizoarelor aproape 2 milioane de români.

Concurenți cu voci senzaționale au declanșat lupta între antrenori

Tudor, Loredana, Smiley și Moga au luptat ieri seară cu toate armele pentru cele mai bune voci, și-au făcut strategii și au avut replici spumoase, iar concurenții au fost puși în fața unor decizii greu de luat. A fost o seară senzațională, în care distracția s-a îmbinat perfect cu emoția.

Astrid Petcu a început cea de-a treia rundă de audiții pe nevăzute. Concurenta a interpretat melodia Sub pielea mea, iar vocea ei puternică i-a făcut pe Tudor, Loredana și Smiley să se întoarcă. A fost copleșită de emoții în momentul în care a văzut că cei trei antrenori o vor în echipele lor și i-a ascultat cu atenție pentru a lua cea mai bună decizie. ”Îmi voi da silința ca oamenii să te țină minte, indiferent până unde vei ajunge la Vocea României… în echipa mea.”, i-a spus Smiley. Astrid a ales să meargă mai departe în competiție în echipa antrenorului.

Lupta a continuat ieri seară cu misterioasa cortină, în spatele căreia s-a ascuns Rose Marie Velasquez. A venit din Filipine pe scena Vocea României, a cântat melodia Rise up și i-a cucerit rapid pe Moga, Loredana, Smiley și Tudor cu timbrul ei vocal deosebit și cu interpretarea perfectă. Antrenorii au făcut tot posibilul să o convingă să meargă în echipele lor, însă la final Rose Marie a ales echipa Smiley și i-a spus: ”Te iubesc!”

Ștefan Roșcovan a urcat pe scenă plin de speranță și a cântat piesa Hold on, we’re going home. Chiar dacă a așteptat să se întoarcă un scaun până la finalul melodiei, Ștefan a făcut față emoțiilor și a reușit să o impresioneze pe Loredana, care a spus: ”Ai cântat foarte frumos! Ai o voce extrem de echilibrată, de stabilă. Chiar dacă ai 17 ani și există vorba aia că băieții trec prin perioada de schimbare a vocii, tu chiar reușești să faci ca lucrul ăsta să pară insesizabil.”

Francesca Ilie a participat și în sezonul trei Românii au talent alături de sora sa, iar acum cele două fete au revenit pe scenă, la Vocea României. Dacă Andreea nu a reușit ieri seară să întorcă niciun scaun, Francesca a interpretat piesa My kind of love, iar Tudor a fost impresionat de timbrul ei vocal și a luat-o în echipa lui: ”Mi-au plăcut toate riscurile pe care ți le-ai asumat în piesa asta, mi-au plăcut toate încercările tale și, având în vedere că minunații mei colegi mi-au făcut acest cadou, îți spun: bine ai venit în echipa mea!”.

Chiar dacă nu are experiență, Șerban Radu a venit la audițiile pe nevăzute și a cântat melodia Home. A transmis foarte multă emoție, iar timbrul lui vocal special i-a convins pe Tudor și Smiley să se întoarcă. ”Te vreau în echipa mea! La 17 ani se deschide o lume în fața ta, dar ai și foarte multe lucruri de învățat. Acum, tu trebuie să-ți alegi profesorul! Dacă tu iei concursul ăsta, Vocea României, ca un prim pas într-o posibilă carieră muzicală, e bine să-ți construiești fundația.”, i-a spus Tudor, în echipa căruia Șerban a ales să meargă.

Visul Rodicăi Olișevschi este să cânte și să compună melodii. A venit singură la audițiile pe nevăzute, dar a fost susținută de Pavel și o parte din echipa Vocea României. A interpretat ieri seară melodia Don’t worry, be happy, i-a convins pe Tudor și Smiley să se întoarcă, iar lupta a început. ”Eu cred că tu ești o prezență foarte diversă în cadrul tuturor vocilor care s-au ales până acum și eu am nevoie în echipa mea de diversitate, de nuanțe. Mi-ar face mare plăcere să putem să plecăm la drum.”, i-a spus Tudor la finalul momentului, iar Rodica a ales să meargă în echipa lui.

Bogdan Teohari își dorește să îi demonstreze tatălui său că poate realiza lucruri mari în domeniul muzical, așa că s-a înscris la Vocea României. A cântat piesa Dear darling, iar Loredana a simțit că vocea lui se potrivește echipei ei și s-a întors în ultimele secunde, dându-i emoții concurentului. ”Doamne, ce voce superbă ai! Te-am ascultat pentru că am vrut să-i induc în eroare și pe… A fost o reală plăcere să te ascult, îmi place că ai avut flow pe toată piesa, ai reușit să ai sensibilitate, ai reușit să ai și forță. Ai un timbru extrem de plăcut, de cald.”, i-a spus Loredana.

Cătălina Godică a cântat melodia Lay me down și a încheiat seara senzațional. Concurenta își dorește să se relanseze în muzică și a făcut tot posibilul să demonstreze că are calitățile vocale necesare pentru a merge mai departe la Vocea României. Loredana și Smiley s-au întors după primele versuri cântate, iar Tudor și Moga după ce au apăsat butonul au făcut schimb de locuri și au decis să lupte pentru Cătălina. Bătălia dintre antrenori a fost aprigă, iar replicile lor savuroase, însă, în final, Cătălina a fost convinsă de Moga să i se alăture în echipă. ”Mi-a plăcut că nu pari să fii un om care să se uite panicat dacă se întorc sau nu se întorc scaunele. Am mare încredere în tine și un lucru pe care aș încerca să ți-l insuflu este, la vocea asta frumoasă pe care o ai, un pic de edge câteodată, este tot ce ai nevoie.”, i-a spus Marius.

După o seară incendiară, situația pe echipe stă astfel: Tudor a adăugat încă trei voci și are în momentul de față șapte membri, echipele Loredana și Smiley au adăugat câte două voci noi și au acum câte șase membri, iar echipa Moga a câștigat o voce nouă și însumează cinci membri.

A treia rundă de audiții pe nevăzute le-a adus românilor o seară magică, din care nu au lipsit emoțiile, determinarea, vocile extraordinare și distracția. Show-ul continuă vinerea viitoare cu noi concurenți hotărâți să impresionezeși și cu lupta aprigă a antrenorilor pentru a-și forma cele mai tari echipe, de la 20:30, numai la Pro TV!

Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro.

Pentru experiența totală a show-ului în care doar vocea contează, descărcați aplicația Vocea României, gratuit, din App Store și Google Play și puteți avea acces la toate noutățile despre concurenți și antrenori. Dacă participați la jocurile LIVE aveți posibilitatea să obțineți titlul de Cel mai mare fan Vocea României și să câștigați locuri în marea finală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *