free download 78 travel guides written by experts

Vocea României a adus spectacolul suprem al vocilor în casele românilor

Echipele sunt aproape complete, iar emoțiile sunt din ce în ce mai mari la Vocea României! Vineri, Tudor, Smiley, Lori și Despot au ascultat cu atenție fiecare voce, le-au dat sfaturi utile concurenților, i-au ajutat să facă alegerile potrivite, dar s-au implicat și în câteva dintre momentele lor. Antrenorii au avut parte și de o surpriză în cea de-a cincea rundă de audiții pe nevăzute: o concurentă le-a dăruit portretele realizate de ea.

Telespectatorii au avut parte de un spectacol memorabil vineri seară, cu voci fabuloase, participanți hotărâți să impresioneze, foarte multă energie, emoție și vibrație.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, aproximativ 1.7 milioane de telespectatori au urmărit competiția în care doar vocea contează, iar în minutul de maximă audiență de la 21:09, cea mai bună competiție a vocilor a reuşit să aducă în faţa televizoarelor aproape 2.2 milioane de români.

Vocea Romanie, Despot, Lori, Smiley, Tudor

A cincea ediție a noului sezon Vocea României a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 10.4 puncte de rating și 29.2% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut numai 6.4 puncte de rating și 18.0% share.

Voci puternice, interpretări memorabile și un show fabulos

În cea de-a cincea rundă de audiții pe nevăzute, încă șapte concurenți au reușit să întoarcă scaunele antrenorilor și să continue competiția într-una dintre cele patru echipe. Lupta a fost aprigă atât pe scenă, cât și în rândul antrenorilor, însă la final show-ul Vocea României a câștigat încă o ediție memorabilă.

Echipa Tudor s-a îmbogățit aseară cu o concurentă extrem de frumoasă, cu o voce care le-a rămas tuturor întipărită în minte: Ioana Cristodorescu. Este fotomodel, a lucrat peste hotare, iar acum e mai hotărâtă ca niciodată să-și facă o carieră solidă în muzică. Ioana a cântat vineri melodia God bless the child și a impresionat antrenorii cu timbrul ei vocal special, dar și cu surpriza pe care le-a pregătit-o acestora.

Smiley a reușit vineri să aducă în echipa sa trei concurenți diferiți, dar toți cu voci extraordinare: Laura Voinu, Dima Trofim și Paul Bătinaș. Laura a interpretat piesa I care și i-a cucerit pe antrenori cu vocea ei puternică, dar și cu apariția ei. Dima a cântat din spatele cortinei melodia Fairytale și a reușit să întoarcă două scaune în ultimele secunde ale reprezentației sale, iar Paul a interpretat Tennessee whiskey și a impresionat cu inflexiunile superbe din vocea sa.

Lori a adus în echipa sa în cea de-a cincea ediție Vocea României doi concurenți: Robert Pița și Bogdan Stănică. Cei doi băieți au fost determinați și au transmis foarte multă forță. După ce a impresionat publicul la Românii au talent, Robert a urcat aseară pe scena vocilor, a cântat piesa Mama I’m coming home și a convins că merită să meargă mai departe. Bogdan a interpretat extraordinar melodia I’m not the only one, iar Lori și Despot au început lupta pentru el, fiind încântați de momentul extrem de sensibil prezentat de el.

Echipa Despot i-a urat bun venit vineri Andreei Dragu. Concurenta a cântat piesa Sexy silk, iar laudele nu au încetat să apară. Plină de energie și cu atitudine, Andreea a descoperit cu care dintre antrenori are mai multe lucruri în comun, însă decizia ei s-a lăsat așteptată, profitând cât mai mult de momentul ei pe scenă.

Vinerea viitoare, de la 20:30, dăm sunetul mai tare în cea de-a șasea rundă de audiții pe nevăzute de la Vocea României!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *