free download 78 travel guides written by experts

Vocea Romaniei a rasunat in casele a peste 2.6 milioane de romani

Multe au fost, puține au rămas!

Audițiile pe nevăzute care au ținut telespectatorii cu sufletul la gură, care au creat intrigi și au dat naștere unor discuții aprinse se apropie de final.

În ediția de ieri, românii au luat parte din nou la un show exploziv care a strâns în minutul de maximă audiență, 22:20, peste 2.600.000 de telespectatori, aproape triplu față de numărul persoanelor care au ales să urmărească în același minut emisiunea de la postul de televiziune clasat pe locul 2. Pe toată durata de difuzare, emisiunea a fost urmărită în medie de aproximativ 2.000.000 de români.

Ediția Vocea României cu numărul cinci a întregistrat 14.1 puncte de rating și 32.1% share în intervalul de difuzare 20:30 – 22:46, pe publicul comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani. Postul de televiziune de pe locul doi a reușit să obțină 8.6 puncte de rating și 19.6% share.

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus cu 11.4 puncte de rating și 21.9% share, pe când următorul post clasat a înregistrat o audiență medie de 8.3 puncte de rating și 16% share.

La nivel național, PRO TV rămâne și de această dată pe primul loc cu o audiență medie de 10.4 puncte de rating și 20% share, locul secund înregistrând 7.1 puncte de rating și 13.6% share.

Voci surpinzătoare, dans, show!

Acestea sunt cuvintele care pot descrie cel mai bine ediția de ieri seară Vocea României. Noi concurenți cu voci puternice, surprinzătoare, autentice sau emoționante au luat cu asalt scena pentru a demonstra că merită un loc în echipele antrenorilor. Loredana, Smiley, Marius Moga și Tudor Chirilă s-au luptat în replici savuroase pentru a aduce cele mai bune voci în echipele lor.

Seara a fost deschisă de Andrei Bălăceanu care a reușit să întoarcă toate cele patru scaune cu vocea sa de bariton și intrepretarea piesei Save the last dance for me. Cuprinși de o energie pozitivă, antrenorii au apăsat butonul unul după altul în cele mai creative moduri. Cuvintele de laudă au curs la adresa lui, iar în lupta pentru el Smiley a spus: “Știu că blondul te atrage, știu ce simți!”. Cu toate acestea, Andrei a ales să meargă mai departe cu Smiley care a țopăit de bucurie.

Alexandra Ioniță ne-a cântat despre Hot Stuff și a convins-o pe Loredana să îi ofere un loc în echipa ei: “Îmi pare bine că am o voce așa frumoasă, puternică, metalică, cu atâta energie și atât de tânără, proaspătă și fericită atunci când cântă! Asta mi-ai arătat.”

Abordarea altfel a piesei Umbrella a Elizei Manda i-a cucerit pe Loredana și pe Marius Moga, chiar din spatele cortinei. Când s-au întors scaunele și au dat cu ochii de cortină, Smiley provocat-o pe Eliza să se descrie, în timp ce Moga și Tudor se pregăteau să facă marea dezvăluire. După discursul Loredanei, Eliza a ales să meargă mai departe cu Marius Moga care nu a scos nici măcar un cuvânt pentru a o convinge.

Ruben Ciungan a fost ales de Tudor Chirilă pentru a merge în următoarea etapă alături de el. Vocea lui puternică a fost exact elementul care îi lipsea lui Tudor din echipă, iar piesa You are so beautiful a fost tot ce a trebuit. Vârsta și look-ul său au stârnit o serie de replici delicioase și întoarceri de scaune cum nu s-au mai văzut până acum la Vocea României.

Profesorul de muzică, Cosmin Dragomir, i-a făcut pe antrenori să se întrebe dacă vocea lui aparține unei fete sau unui băiat. Piesa Hello i-a convins pe Moga și pe Smiley să se întoarcă în același timp, făcându-l pe Cosmin să exclame: Sunt la 120-70 de volți! Emoția a fost transmisă iar intriga între antrenori a fost inițiată de Tudor. Cosmin a ales să își spună decizia printr-o piesă și l-a ales pe “funny guy” – Smiley.

Loredana a mai adăugat în echipa ei o voce care a convins-o după primele versuri că își are locul lângă ea. Raluca Albu a umplut scena de energie cu piesa Crazy și a stârnit comentarii între antrenori încă din timpul interpretării: “E rock, merge!”

Radu Mitrea a fost concurentul care a reușit să îi întoarcă pe Moga și Chirilă în același timp. Intrepretarea lui la piesa I see fire a dat startul celei mai sincere lupte din emisiunea de ieri seară. Tudor și-a exprimat dorința de a-l avea pe Radu la el în echipă. Moga i-a adus cuvinte de laude și a reușit să îl convingă să vină în echipa lui.

Momentul lui a adus în scenă și prima răstunare de situație din emisiune când un concurent s-a răzgândit și a vrut să meargă în altă echipă după ce a ieșit din scenă. Lui Tudor i s-a luminat fața și Moga a fost șocat! Smiley a fost contrariat de decizie, însă Tudor a fost primul care s-a prins că era vorba doar despre o glumă cu gemeni.

La finalul celei de-a cincea ediții Loredana are în echipă opt concurenți, Tudor are nouă iar Smiley și Marius Moga sunt la egalitate cu câte 11 concurenți.

Audițiile pe nevăzute sunt disponibile în premieră și pe telefon. Românii care descarcă aplicația „Fii Antrenor” din App Store sau Google Play pot trăi experiența de antrenor și își pot face echipă la Vocea României.

Descoperă în următoarele 2 ediții de audiții pe nevăzute cine sunt norocoșii concurenți care vor completa echipele antrenorilor și vor merge în etapa duelurilor!

Vocea României – Doar Vocea contează! Vineri, de la 20:30, la PRO TV!

Bucuresti, 11.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *