free download 78 travel guides written by experts

VOCATIA INTREPRINZATORULUI DE SUCCES: Irina Socol

Premiile decernate de revista "Balcanii si Europa" recompenseaza activitatea personalitatilor care au contribuit la afirmarea identitatii regionale

Personalitati de valoare din domeniul afacerilor, culturii, economiei, diplomatiei au fost rasplatite pentru munca lor, in cadrul festivitatii "Premiile anului 2008", organizate de revista "Balcanii si Europa", la Hotelul Intercontinental.

La zece ani de la fondarea revistei, aceste premii, devenite traditionale, recompenseaza activitatea unor personalitati care s-au remarcat prin demersul lor constant pentru dezvoltarea societatii si pentru afirmarea identitatii culturale a unei importante entitati europene.

Anul acesta, premiul VOCATIA INTREPRINZATORULUI DE SUCCES a fost decernat Irinei Socol, presedintele SIVECO Romania.

"Acest premiu este al intregii echipe: 850 de specialisti, pasionati de munca, inovativi si implicati in ceea ce inseamna dezvoltare in IT. Avem o echipa de valoare care creeaza proiecte pentru si in folosul oamenilor. Le multumesc lor si sper ca in anul 2009 sa fim la fel de buni. SIVECO Romania va continua dezvoltarea proiectelor sale atat in tara, cat si pe piete emergente din Europa Centrala si de Sud-Est, tari din Golf si Orientul Apropiat, Comunitatea Statelor Independente, nordul Africii, unde am castigat deja o experienta considerabila in implementarea solutiilor de eLearning, eHealth, eCustoms, eAgriculture, eGovernment. SIVECO Romania isi propune sa evolueze de la statutul de cea mai importanta casa romaneasca de software la cel de integrator software regional, pentru a ajunge, pe termen mediu, un lider la nivel european", a declarat Irina Socol, Presedinte si Director General al SIVECO Romania.

Bucuresti, 15.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *