free download 78 travel guides written by experts

V+O Communication Romania ataca piata de online prin Bakers Digital

Communication, condus de Costin Cocioaba

Cu un portofoliu inițial de 10 clienți din domenii precum IT&C, FMCG, Real Estate, Securitate sau Divertisment, Bakers Digital Communication tintește top 5 agenții de publicitate online până la finalul anului 2013.

„Dezvoltarea V+O în România continuă prin lansarea de astăzi a Bakers Digital Communication. Echipa entuziastă și pasionată de online condusă de Costin Cocioabă precum și clienții noștri care au crezut chiar înainte de lansare în capacitatea Bakers sunt elementele care mă fac să fiu încrezătoare încă din prima zi că vom atinge obiectivele propuse: top 10 agenții de publicitate online în 2012 și top 5 până la finalul anului 2013“ a declarat Lori Vișa, General Manager V+O Communication.

Bakers Digital Communication va dezvolta atât campanii și proiecte proprii cât și componentele online ale campaniilor integrate realizate în sinergie cu V+O Communication România, furnizând servicii precum: performance media, digital media, digital communication și online reputation management.

„Bakers reprezintă o provocare pe care mi-am dorit-o pentru că este o oportunitate de a construi o agenție care să ofere celor 8.5 milioane de utilizatori de internet din România ceea ce își doresc să primească de la social media și online într-un mod creativ și eficient” a declarat Costin Cocioabă, Managing Director Bakers Digital Communication.

Costin are o experiență de peste 11 ani în comunicarea online, acumulată în poziții și proiecte precum: indebara.ro – primul joc MMORPG din România, care a primit 2 premii Internetics (2004 și 2006); conquistamorella.com – primul joc MMORPG din Comunidad Valenciana, cu nenumărate apariții live la radio, TV și în presa scrisă și 4 ani petrecuți în calitate de Project Manager al departamentului de internet al ProTV S.A, deși este mai cunoscut ca fiind unul dintre bloggeri de top din România, deținând atât blogul de specialitate www.refresh.ro cât și pe cel personal www.costin.ro.

Printre clienții care fac deja parte din portofoliul Bakers se numără: COSMOTE, Delta Nature Resort, Germanos, Impact SA, Kanal D, Kraft Foods (belVita), Asociația Română de Reciclare RoRec, Securitas, Titan și Wizrom.

Extinderea grupului de comunicare V+O Communication în mediul digital a început în luna iunie 2011, prin lansarea Bakers Digital Communication la Atena, agenția elenă de comunicare online având în portofoliu în doar 4 luni de la lansare clienți precum Coca-Cola Hellas, Hellenic Post Bank, Lenovo, Public sau Hellas Direct.

V+O Communication a fost înființată în România în 2006 și s-a dezoltat permanent, fiind astăzi una dintre cele mai dinamice şi strategice agenţii de PR de pe piața locală, oferind clienților săi servicii integrate de comunicare.

Bucuresti, 25.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *