free download 78 travel guides written by experts

Vladut Nechifor castiga Marele Premiu al Testului de Afacereza

Studentul de numai 21 de ani, Vladut Nechifor, a castigat joi, 17 decembrie, Marele Premiu al Testului de Afacereza, concursul organizat de televiziunea de business The Money Channel. Vladut a intrat in posesia unui premiu in valoare de 45 de mii de euro: un Opel Opel Vectra OPC de 24 000 de euro, oferit de Di-Bas, si un Executive MBA de 21 000 de euro, oferit de CEU Business School.

Student al Academiei de Studii Economice Bucuresti, dar si al Facultatii de Drept, braileanul Vladut Nechifor a reusit sa-i invinga in Marea Finala de ieri a Testului de Afacereza, pe Horia Ilie Niculescu (35 de ani, economist) si Mihai Nicolae Serban (23 de ani, consultant).

“Sunt foarte bucuros de premiile pe care le-am obtinut si experienta traita. Multumesc familiei mele, care desi activeaza in domeniul justitiei, m-a lasat sa invat afacereza. Am de gand sa-mi aprofundez cunostintele de economie si sa continui dezvoltarea mea personala prin programul de MBA si promit sa ma bucur de masina, dar sa nu calc pedala prea tare”, a spus Vladut.

Ceremonia de decernare a premiilor celor doua finale ale Testului de Afacereza avut loc tot pe 17 decembrie, in cadrul Galei Economia in 2010 organizata de Divizia Business Media Realitatea- Catavencu. Cristina Ovezea (25 de ani, economist), castigatoarea Finalei Mici a concursului, a fost si ea prezenta pentru a-si primi premiul in valoare de 3000 de euro: tabloul „Peisaj bucurestean (in fata Ateneului)” realizat de pictorul Spiru Chintila si oferit de Artmark.

“Acest premiu este o dovada ca eforturile mele in procesul de pregatire in domeniul economic nu au fost in zadar. Participarea la Testul de Afacereza este o experienta valorosa pentru ca am facut progrese in ceea ce priveste stapanirea de sine, viteza de reactie si ma motiveaza sa merg mai departe si sa-mi dezvolt abilitatile in acest domeniu”, a spus Cristina.

Premiile au fost inmanate de Sebastian Mocanu – PR Marketing Manager Opel Di-Bas, Zoltan Major -Membru al International Advisory Board of the CEU Business School si de Radu Boroianu – Presedinte al Casei de Licitatii Artmark.

Peste 80 de concurenti au luptat pentru premiile de aproximativ 60 de mii de euro puse in joc in acest sezon al Testului de Afacereza. Castigatorii Editiilor Zilei au obtinut un premiu in valoare de 1000 de lei oferit de Romexterra Bank, castigatorii Editiilor Saptamanii cate un smart phone, iar cei trei finalisti cate un laptop.

Pentru detalii castigatori si ceremonia de decernare a premiilor acceseaza www.afacereza.ro.

Bucuresti, 18.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *