free download 78 travel guides written by experts

Vladimir si Sasha – tête à tête romantic in jacuzzi

Pentru cel de-al patrulea episod Burlacul, difuzat în aceastã searã, de la 20:20, la Antena 1, Vladimir i-a pregãtit frumoasei Sasha o întâlnire privatã în jacuzzi. Inimi din petale de trandafiri, muzicã romanticã şi multe lumânãri, un peisaj cum rar ţi-e dat sã vezi, acestea sunt ingredientele unei seri senzaţionale în compania Burlacului.

Deşi se laudã adesea cã nu ar fi defel romantic, Vladimir a organizat o întâlnire cu totul şi cu totul specialã pentru frumoasa Sasha: un tête à tête romantic, în jacuzzi. 300 de lumânãri, inimi din petale de trandafiri şi muzicã romanticã, acestea sunt ingredientele unui seri senzaţionale, planificatã minuţios de Burlac.

Frumoasa concurentã este mai mult decât încântatã de iniţiativa lui Vladimir: „Sunt extrem de încântatã. Chiar îmi era dor de tine, de noi doi şi atât!” i-a declarat ea entuziasmatã Burlacului. Ba mai mult, tânãra a profitat de moment pentru a-i oferi lui Vladimir un papirus, scris chiar de ea şi intitulat sugestiv „51 de lucruri pe caretrebuie sã le ştii despre mine!”

Strategia Sashei, de a se dezvãlui prin intermediul a 51 de argumnete descriptive profunde, plãnuitã ce-i drept din timp pentru o întâlnire privatã alãturi de Vladimir, reprezintã o manierã succintã şi foarte isteaţã din partea tinerei, remarcã Burlacul. Telespectatorii Antena 1 vor putea urmãri întregul moment romantic consumat între Vladimir şi frumoasa Sasha în aceastã searã, de la 20:20, în cadrul celui mai nou episod Burlacul.

Cel mai tari momente şi cele mai noi informaţii accesând pagina oficială a emisiunii burlacul.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/burlacul.

Bucuresti

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *