free download 78 travel guides written by experts

Vlad Grigorescu, spectacol-fenomen despre care nimeni nu are voie să vorbească

Cel mai apreciat magician al momentului va ajunge în curând la București cu un spectacol uluitor care face parte din turneul ”MINDF__K!”.

Câștigătorul primului sezon al emisiunii ”iUmor” și co-prezentator al show-ului în prezent, Vlad Grigorescu se află în această perioadă în turneu în întreaga țară cu un nou spectacol-fenomen. ”Pregătirea pentru «MINDF__K!»” a durat mai bine de un an. Cred că acesta este, de departe, cel mai ambițios proiect al meu de până acum”, a povestit Vlad.

Vlad Grigorescu, MINDF__K

Spectacolul plin de momente incredibile și răsturnări de situație este încă un mister deși mii de oameni au făcut deja parte din această experiență. Cu toate acestea, după indicațiile primite încă de la începutul show-ului, spectatorii nu au voie să discute cu nimeni despre ceea ce au văzut pe parcursul reprezentației.

Turneul ”MINDF__K!” va ajunge în mai multe orașe din țară, iar pe data de 6 noiembrie Vlad Grigorescu va putea fi văzut și la București, la Cinema Pro, începând cu ora 20.00. Biletele s-au pus deja în vânzare. Toate detaliile necesare pot fi găsite pe https://www.vladgrigorescu.ro/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *